Poze pe Facebook cu fiica lui Mircea Geoană

By | 10 ianuarie, 2010
Distribuie prietenilor!

Realitatea TV consideră o ştire demnă de interes pentru un canal de ştiri de anvergura sa, faptul că fiica minoră a lui Mircea Geoană, în vârstă de 14 ani a postat câteva poze cu ea, pe site-ul de socializare Facebook, într-una din ele apărând în costum de baie. Eu zic s-o lăsăm pe Ana Geoană să se bucure de copilărie şi să nu o târâm în porcării de acest gen.

Postez şi eu două fotografii cu Ana Geoană pe care le-am văzut înainte ca Realitatea.ro să publice „ştirea”. Pentru că este minoră am evitat fotografia în costum de baie.

ana geoana 1

ana geoana 2

Simpatică puştoaica, nu? 🙂

14 păreri la “Poze pe Facebook cu fiica lui Mircea Geoană

  1. DeeDee

    Pe de o parte, singura responsabila de imaginea ei este chiar ea. Eu daca m-as apuca sa scriu ca m-am culcat cu toti iubitii Andresancai n-as mai sari pe urma sa pozez in virgina si sa cer daune morale.
    Asa ca daca pune poze sexy, sugestive sau deocheate intr-un loc public (n-o fi auzit ca Facebook are filtre), atunci fata e direct raspunzatoare pentru orice urmari.

    Pe de alta parte, mi se parea mie ca Realitatea a inceput sa intre in sfera otevismului. Dar cu ocazia asta m-am convins.

    Si da, arata bine. Dar nu chiar bine-bine, ci mai spre pitzi-bine.

  2. fleurdulys

    Doamne fereste, e un copil. Arata spre ‘pitzi-bine’? Asa v-ar fi placut si voua sa fiti catalogati in copilarie? Mai e putin si o sa spuneti ca e ‘buna’. 😐

  3. sorin

    peste vreun an doi …e buna si-acum :)) …e buna pustoaika

  4. Stefan

    c-am dezvoltata copila,nu stiu cat de pitzi-bine este dar problema e ca asta e atentia si libertatea pe care i-o da doamna Geoana ca mama.

  5. DeeDee

    Nu-s geloasa, iar esti tu prea horny ca sa fii obiectiv 😆

  6. DeeDee

    pentru fleurdulys: Te-ai uitat pe pozele ei? Sunt postate de ea insasi. Nu furate din calculator, nu surprinsa, fata stie ce face si ce arata.
    Plus ca am vazut ‘pitzi’ si la 7 ani. I rest my case.

  7. fleurdulys

    Stie ce face? S-avem pardon, e doar un copil, nu prea stii ce faci la varsta aia, mai ales cand de-abia au inceput sa urle hormonii in tine. Sunt postate de ea insasi pe facebook, nu aici, si se presupune ca acolo are un cerc de prieteni de varsta ei, aia pot sa-si dea cu parerea daca e ‘buna’ sau nu. Sorin insa poate fi catalogat usor ca pedofil in devenire (asta daca n-are cumva sub 18 ani, ceea ce ma indoiesc), ce sa facem, unii dintre noi raman cu minte de copil si la 30 de ani.
    Nu ma intereseaza ca e fata lui Geoana, Basescu, Guta, e doar un copil si copiii (orice ar posta pe pagina personala – asta e treaba parintilor, nu a mea, a ta, a ziarelor, a lui icsulescu care are o erectie atunci cand vede o fata de 14 ani in costum de baie) ar trebui feriti de abuzuri de genul asta. Fie ca sunt din partea presei, fie ca sunt din partea altcuiva.

  8. Dan Lee Post author

    Eu cred că e o fată cuminte totuşi. La fel ca ea, multe alte fete de aceeaşi vârstă sau chiar mai mici, au tot felul de poze postate fie pe hi5, fie pe facebook sau alte reţele de socializare, multe din imagini fiind mult mai indecente ca cele din cazul ei.

  9. DeeDee

    Stie ce face in sensul ca le pune singura pe net si stie ca i le poate vedea oricine (mai ales fiind totusi fiica de persoana publica).
    Ori nu a restrictionat accesul la ele (deci sunt publice si le poate folosi oricine), ori „prietenii de varsta ei” (asta in cazul in care sunt private) fac scurgeri de informatii.

    Dar oricare din variantele de mai sus ar fi adevarata, tot nu mi se pare normal sa iti faci astfel de poze la aceasta varsta. Si apoi sa te mai si miri ca circula in mass-media si ca zice lumea ca esti „buna” sau nu.

  10. Cristina

    Lasati fata in pace!
    Ce sa stie la 14 ani?
    Cred ca abia acum si-a dat seama ce a facut.Sau poate nici acum!
    Nu cred ca este o a doua EBA. Nici Geoana nu este Basescu!

  11. Deea

    Lasati fetele sa faca ce vor. Ca e fata frumoasa, ca nu e, care 14 ani, ca nu are…e viata ei, poate sa faca ce vrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge