10 indicii că ai fost spălat pe creier

By | 10 ianuarie, 2010
Distribuie prietenilor!

Dacă te regăseşti în câteva din punctele enumerate mai jos e clar că ai fost bine spălat pe creier de propaganda mass-media şi ai o capacitate de a gândi critic şi obiectiv drastic diminuată.

  1. L-ai votat pe Băsescu.
  2. Consideri că Băsescu este singura şansă pentru România.
  3. Te-ai vaccinat împotriva gripei porcine.
  4. Crezi că există încălzire globală şi aceasta este provocată de CO2-ul produs de activitatea umană.
  5. Crezi că planeta este suprapopulată şi nu ne mai poate hrăni pe toţi.
  6. Ai făcut credite pentru nevoi personale.
  7. Crezi că banii în sine au valoare.
  8. Eşti de părere că democraţia e o realitate a zilelor noastre şi nu o utopie.
  9. Eşti convins că în 1969 americanii au ajuns pe Lună.
  10. Consideri că în decembrie 1989 a avut loc o revoluţie a maselor populare care ne-a adus libertatea.

21 păreri la “10 indicii că ai fost spălat pe creier

  1. Danz3l

    1. Da, l-am votat si nu-mi pare rau.
    2. Nu e singura…ar mai fi una: o bomba.
    3. Nu m-am vaccinat dar vreau sa merg 😀
    4. Nu cred ca exista incalzire globala
    5. Nup
    6. Ai mei …in trecut
    7. Depinde. la modul propriu sau figurat
    8. Democratia e o realitate, depinde cum o percepe fiecare
    9. Nush…dubioasa treaba :))
    10. Daca altii m-au mintit…don’t blame me :))

  2. Dan Lee Post author

    Testul e pentru toţi. Fiecare şi-l face şi trage concluziile. Pentru tine am o întrebare: Ce e aia democraţie şi cum e ea o realitate? La punctul 7 am spus „banii în sine”. Banii în sine nu au valoare, oamenii le-o atribuie. 🙂 Keep on working Grasshopper!

  3. Narcisa

    pot sa adaug si eu un punct? Can I?…pliiiz!

    11.Crezi ca o femeie nu poate ramane insarcinata daca folosesti metoda coitus interuptus sau o faci in timpul menstruatiei

  4. Dan Lee Post author

    Aici, la ce spui tu nu mai e vorba de spălarea creierului, e chestie de incultură şi lipsă de educaţie sexuală. 🙂

  5. gc

    Poate am creierul spalat cine stie…m-am regasit in punctul 4 si nu inteleg de ce ar trebui sa cred ca nu exista incalzire globala.
    1. acum 5 ani cand eram in clasa a6a ii faceam pe parintii colegilor mei handicapati ca l-au votat, acum am aceasi parere ca numai niste oameni redusi mintal l-ar putea vota, niste oameni care nu isi dau seama ce vrea sa faca popeye de romania
    2. am spus deja la 1 ce aveam de spus
    3. trebuie sa fi tampit sa te vaccinezi si nu ma refer neaparat la gripa porcina ci in general, multe vaccinuri fac mai mult rau corpului decat bine.
    4. ?
    5. foamea noastra nu poate sa fie potolita de 10 planete. producem mancare ca sa aruncam jumatate din ea.
    6. inca nu am avut nevoie dar cred ca mai degraba as apela la camatari.
    7. nu stau acum sa scriu dar cand vine vorba de bani am multe de spus si da banii in mare parte nu au valoarea…totul este mai mult o iluzie
    8. democratia este un mod de a fi fututi in cur dar ceva mai putin brutal
    9. o data credeam…acum nu
    10. orice om crede asta la inceput dar cand vezi cum sunt oamenii din ziua de azi, cum se lasa calcati in picioare si cum nu zic nici pas pentru o bataie de joc mai mare ca aceea din perioada comunista parca oamenii de acum 20 ani nu sunt aceasi cu cei de acum. eh…asa de usor sunt manipulati oamenii si in special cei din romania

  6. v

    Da, da fain topic… eu as puncta doar la 6 – recunosc ca mi-am facut un credit p’aici p’acolo, d’abia astept sa-l termin

  7. dennis

    doamne ca bine am mai ras de gc-ul ala de mai sus. mai inteligentu lu mama, da tu in clasa a 6-a faceai politica mai pui mic si drag? ma faci sa rad. tu nu stiai bine cum sa te joci cu puta in nisip, abia daca aveai buletin, dar tu stiai cum sta treaba cu votul si cu marinarii sau congolezii. hai ma ca am ras bine. uite prin asta ne-ai demonstrat ca inca de pe atunci ai avut creierul spalat bine de tot :))

  8. valentin

    da cred ca raspunsul e tocmai asa cum nu m-as fi asteptat, deci daca treci de 50% cu rasp pozitive inseamna ca sint spalat pe creier….trebuie sa iti amintesc ca sint spalat pe creier, pe piele, pe portofel, sint un OM SPALAT si imi place sa cred ca nu sint atat de incul incat sa-mi spuna altii dupa 10 sau chiar 100 de intrebari ca sint un „spalat” sau „nespalat”. :)) imi place cand imi spun parerea asa aiurea pe bloage din astea:))

  9. eugen

    Am făcut credit de nevoi personale. Am avut motivele mele, pe care doar eu le știu. Am fost conștient că nu e un lucru bun, dar chiar nu am avut, atunci, altă cale de a ieși dintr-o criză. Nu sunt spălat pe creier.
    Da, cred că americanii au ajuns pe Lună și prima și a doua oară. Am și argumente, dar nu e cazul să lansez, fără să vreau, o dezbatere. Totuși, nu credeți că ar fi costat mai mult un „fake”? Să închizi gura celor 10 000 de persoane care au lucrat, sub o formă sau alta, la acest proiect, e o chestiune care nu poate nimeni, cât e ea de NASA și cât e el de mare și puternic stat, să o țină sub control. Apoi, rușii n-au contestat isprava rivalilor lor. Gata, mă opresc aici cu problema asta.
    În concluzie, 80 % din creier a rămas nespălat. Mă întreb cum stau, la acest capitol, cei care cred în conspirații și oculte iudeo-masonice, acești ntelectuali rasați, care numai ei știu cum stă treaba pe planetă, numai ei știu cum americanii și-au doborât singuri Gemenii și alte teorii asemenea. Oh, nuuu, ăștia nu sunt spălați pe creier.

  10. eugen

    Așa se crede. Așa se bănuiește. Adevărul îl știe cine trebuie. Pe mine mă nedumirește, până la uimire, cum marile secrete ale omenirii, istoriei, masoneriei s.a, sunt cunoscute de toată lumea. Pardon, doar de niște telectuali fast food ce se vor a fi părți ale unei elite cunoscătoare, din ce în ce mai numeroasă, astfel încât, paradoxal, elita asta e mai vastă, numeric vorbind, decât masele. E amuzant să constați numărul mare de cărți despre marile secrete ale lumii, despre conspirații etc. Halal secrete, halal conspirații, dacă au aflat toți de ele! Eu înțeleg că societatea post-industrială e guvernată de informație, dar informația nu este totuna cu zvonul, bârfa, părerea. Informația se obține conștientizând și prelucrând date. Chiar și istoria, ca și alte discipline socio-umane, suspectate de subiectivitate, elaborează concluzii conform unor principii științifice, pentru a fi cât mai obiective.
    Prin acest comentariu nu doresc să ofensez pe cineva. El nu are o țintă – să atace pe cineva, nici scopul de a convinge pe cineva. Este doar o opinie ( gen „Părerea mea!”). Adică… „m-am băgat și eu în seamă”.

  11. Adrian

    Foarte interesant testul.
    1. Nu am drept de vot, momentan. Am doar 15 ani, dar totusi sunt pro Base. Parerea mea personala.
    2. Nu..mai sunt si altii.
    3. Nu m-am vaccinat. Oricum, am o parerea proasta despre vacine si multe „medicamente” care exista.
    4. De ceva timp nu cred ca incalzirea globala este doar din cauza emisilor de C02. A fost pusa la cale.
    5. Suntem destul de multi pe pamant, dar pamantul inca ne poate oferi mancare pentru toti.
    6. Sunt minor si nu am cum sa imi fac..nici nu m-am gandit la chestia asta, deci..
    7. Pf, nu! Suntem prostiti cum ca banii valoreaza foarte mult in ziua de azi.
    8. No way! Democratia e o mare minciuna. Democratia nu se face cu bata si gaze lacrimogene.
    9. Nu mai cred lucrul asta dupa ce am mai discutat si cu alti oameni si din ce am mai citit pe net.
    10. Nu. Candva credeam asta.

    De cand a aparut ACTA si au inceput protestele, am inceput sa imi dau seama cum sta treaba in lumea asta. Cum suntem prostiti zilnic, cum suntem mintiti si tot ce stim e gresit.
    Adrian´s last blog post ..Referendum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge