O iarnă minunată

By | 7 februarie, 2010
Distribuie prietenilor!

Cu toate eforturile necrofagilor de pe la televiziuni, de a ne acri pofta de viaţă cu tot felul de ştiri alarmiste legate de iarnă, nu au reuşit să mă convingă că acest anotimp ar fi un fel de catastrofă de genul cutremurului din Haiti. În ciuda văicărelilor legate de morţi de frig, drumuri blocate, de autorităţile care sunt mereu surprinse de evenimente, ger, polei, mâini şi picioare de pensionari rupte, facturi astronomice la căldură, eu continui să cred că anul acesta avem una din cele mai frumoase şi mirifice ierni din ultimii ani.

Pentru mine nu există „infernul alb”, „grozăviile iernii”, sau „coşmarul ninsorilor”. Este unul din puţinii ani, după ’89, când nu mai îmi pasă de viscol, gheţuş sau tremurat prin staţiile de tramvai. Există doar „magia iernii”, peisaje de basm şi bucuria de a privi noaptea cum ninge la lumina becurilor de pe stradă.

Păcat că nu am reuşit să surprind în fotografii, mai multe momente din această iarnă minunată! 🙁

11 păreri la “O iarnă minunată

  1. Cristi

    Si pe mine m-a bucurat aceasta iarna,este anotimpul meu preferat,iti dai seama cum tresare inima la vazul muntilor de zapada.Acum revenind,aceasta iarna nu a reprezentat o problema si nici nu va reprezenta.Problema consta in autoritatile slab pregatite si carora nu le pasa.
    .-= Cristi´s last blog ..Horrible Feeling =-.

  2. Dan Lee Post author

    Chestia cu autorităţile nepregătite e valabilă şi pentru alte ţări. Am văzut că şi în Spania se plângeau. La noi, de starea asta de spirit negativisto-apocaliptică e responsabilă presa, care exagerează întotdeauna.

  3. mihai101

    Ia-ţi cafeaua şi hai să blogărim! uite chiar acum savurez dintr-una.
    imi plac pozele :))

  4. Dan Lee Post author

    Îmi pare bine că v-au plăcut fotografiile. Le-am selectat pe cele mai reuşite. Dar aveţi răbdare că vor veni şi criticii care vor spune că nu e bună compoziţia, că nu ştiu ce creangă nu îşi are locul acolo, că nu este poziţionat bine subiectul şi în concluzie astea nu sunt fotografii ci doar poze, iar eu nu am talent etc. 🙂

  5. R.R

    Daaaa. Asa gandesc si eu. O sa ne fie dor de iarna astea cand o or veni caldurile infernale. Imaginile sunt din Parcul Tineretului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge