Maxima idioată a zilei

By | 26 ianuarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Cred că am reuşit să stabilizăm economia. Dar, mă veţi întreba, cum rămâne cu creşterea economică? Îmi amintesc gluma cu chirurgul care face o operaţie foarte complicată şi spune familiei pacientului – am o veste bună şi una rea. Operaţia a reuşit, din păcate pacientul a murit. Nu vrem să ajungem în punctul în care am stabilizat situaţia, dar pacientul, economia românească, a murit. Vrem să generăm creştere economică.

Jeffrey Franks

4 păreri la “Maxima idioată a zilei

  1. Meneopol

    Eu cînd zic că nea’ chişă prispă ăsta care vine şi ne ia la mişto de fiecare dată, nu mă crede nimeni! Ne mai minunăm că plecăm cu capul şi ne aruncăm de la balcoanele parlamentului… Încă nu s-a găsit niciunul care să-i servească o înjurătură de la noi din bătătură?
    Meneopol´s last blog post ..Pricepuţi şi pricepuţe ©

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Nea’ chişă prispă este un amătât de funcţionar, care nici nu cred că ştie prea multă economie. De vină sunt ai noştri că au încheiat un acord ruşinos cu acestă organizaţie (FMI) care nu mai are nicio credibilitate la nivel mondial.

  3. Meneopol

    Stai liniştit, cine se aseamănă se-adună. Tu de ce crezi că Europa ne vrea dar nu prea? Pentru că sîntem prea „credibili” şi serioşi.
    Meneopol´s last blog post ..Libracadabra 22 ©

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Europa ne vrea, n-avea grijă, că doar trăieşte bine de pe urma noastră! Numai că doamnei Europa îi cam pace să joace „hard to get”. 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge