Vitamine cancerigene

By | 9 martie, 2010
Distribuie prietenilor!

În munca mea de intelectual, în anumite perioade de efort psihic intens, obişnuiam să iau diferite tipuri de suplimente alimentare, multivitamine şi minerale etc.

Acum că suntem la început de primăvară, deşi afară e iarnă în toată regula, parcă m-a pocnit aşa, un fel de astenie, parcă nu mai am aşa multă vigoare psihică şi inspiraţie atunci când trebuie să desfăşor o activitate creativă.

De aceea, mă gândisem să mai iau nişte vitamine şi minerale, sub formă de pastile efervescente, aşa cum am mai făcut în multe alte dăţi. Dar, ce să vezi?! Citesc într-un articol, că tocmai preferatele mele, vitaminele Krüger, nu ar fi tocmai în regulă. Aflu că, pe lângă faptul că sunt sintetice, mai conţin şi o serie de E-uri care sunt cancerigene!!!

Pe lista de ingrediente a multivitaminelor Krüger intră aditivi alimentari care în mod normal nu au ce căuta într-un produs ce ar trebui să ajute la păstrarea sănătăţii. Ciclamatul de sodiu şi zaharina de sodiu sunt doi edulcoranţi pe care lumea ştiinţifică i-a încadrat în categoria substanţelor cancerigene…

Vitaminele utilizate în compoziţia produsului analizat sunt sintetice, neavând biodisponibilitate. De aceea, organismul nu este ajutat în nici un fel de consumul multivitaminelor Krüger.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge