Scuzele zodiilor

By | 10 martie, 2010
Distribuie prietenilor!

Berbec: Nu am făcut eu asta. Am fost forţat să fac asta. A fost doar un accident. Nu a fost nimic intenţionat. Fiecare dintre noi are dreptul să facă ceea ce îi place.

Taur: Am mai făcut asta de multe ori şi nu am ştiut că este greşit. Credeam că voi economisi nişte bani prin asta. Nu mi-am dat seama. Aveam de gând să repar totul cât de curând. Mi-era foame.

Gemeni: Poftim? Nu înţeleg despre ce vorbeşti. Cine, eu? Nu am crezut că se va întampla aşa. Nu eu, X a făcut acest lucru. Haha, ce glumă bună, hai să trecem peste discuţia asta.

Rac: Am simţit că trebuie să fac acest lucru. Aşa am simţit. E o tradiţie pe care a trebuit să o urmez. Am fost obligat să fac asta. Totul a început în copilărie.De fapt, mama m-a sfătuit să fac asta.

Leu: Nu ştiam că mă vede cineva. Nu gândeam clar. Am anumite privilegii, ar trebui să mi-se ierte acest lucru. Aş prefera să uităm cu toţii cele întamplate.

Fecioara: Contabilul mi-a spus că totul este în ordine. Doctorul mi-a spus să procedez aşa. Nu ştiam ce fac de fapt. Nu m-am putut abţine. Am greşit, nu se va mai repeta. Pot să şi semnez pentru asta.

Balanţa: Am făcut asta numai pentru că şi soţul meu/soţia mea o face. X m-a făcut să fac asta. Nu am putea ajunge cumva la un compromis? M-am luat după X,îmi cer scuze. Sunt o victimă a sistemului şi a conjuncturii.

Scorpion: Aşa mă simţeam atunci. Nu m-am gândit că voi fi prins. Nu am vrut să o fac. Nimeni nu mai trebuie să afle acest lucru. Credeam că sunt pe moarte. Nu ştiam ce naiba fac.

Săgetător: Trebuia să fac asta, altfel eram dat în judecată. Avocatul mi-a spus că totul este în regulă. Ce mare lucru? Guvernul este de vină. Este un lucru rasist (sexist sau o decizie politică greşită).

Capricorn: Nu este ceva serios. Eu doar am urmat ordinele. Totul s-a întâmplat atât de repede. Slujba mea este de vină. Chiar! Aveam nevoie de bani.

Vărsător: Toţi ceilalţi făceau acelaşi lucru. Era cel mai interesant lucru de făcut. Mă plictiseam rău de tot. Şi ce e cu asta? Ce vei face în acest sens? Cui îi pasă de lucrurile astea stupide până la urmă?

Peşti: Am fost influenţat. Dumnezeu mi-a spus să fac aşa. Eu doar am îndeplinit dorinţa Domnului. Credeam că mă pot opri până să pierd controlul. Nu mi-am dat seama cât de târziu se făcuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge