Destinul lui Traian Băsescu ghicit în palmă

By | 29 august, 2010
Distribuie prietenilor!

Ochii sunt oglinda sufletului, dar mâinile îţi pot trăda caracterul şi destinul. Felul în care se unesc liniile din palmă, locul din care pornesc şi cel în care se termină, lungimea ori forma degetelor, toate “vorbesc” despre curajul, ambiţia, inteligenţa, şansa şi drumul în viaţă ale fiecărei persoane. Mihai Voropchievici (voropchievici@yahoo.com), specialist în arte divinatorii, – astrologie, numerologie, chiromanţie şi cartomanţie –  a interpretat, la cererea ziarului Libertatea, liniile din palmele preşedintelui României şi a decis: “Băsescu are mâini echilibrate, puternice, de tip filosofic. Ele arată că posesorul este o persoană inteligentă, elocventă, consecventă, cu reacţii rapide, atentă la detalii şi cu o mare putere de concentrare”.

Daţi click pe imagine pentru mărire

Daţi click pe imagine pentru mărire

Degetul inelar

E mai lung decât arătătorul, asta indicând că posesorul doreşte poziţia socială şi gloria mai mult decât banii.

Degetul mic

Degetul mic, care este foarte depărtat la rădăcină de inelar, trădează faptul că e foarte orgolios.

Degetul mare

Exprimă multă voinţă (prima falangă foarte lungă în comparaţie cu cea de-a doua), dar şi încăpăţânare şi dorinţa de putere şi de a se impune în faţa celorlalţi, de a-i domina. Se înfurie uşor.

Munţii din palmă

Ridicăturile de sub degete şi din palmă sunt bine dezvoltate şi conturate, iar acest lucru confirmă încă o dată că va avea succes în viaţă.

Liniile capului, destinului şi vieţii

Liniile capului şi vieţii formează, împreună cu cea a destinului, triunghiul norocului. Acesta, fiind destul de mare, înseamnă că Băsescu va avea parte toată viaţa de foarte multă şansă providenţială – care, s-a văzut, l-a ajutat tocmai atunci când a avut nevoie, la alegerile prezidenţiale din luna decembrie a anului trecut.

Linia vieţii, unită cu cea a capului

În palma stângă, linia vieţii e unită cu linia capului şi începe de sub degetul arătător, al lui Jupiter. Semnificaţia ar fi că îşi alimentează energia dintr-un vis de a urca pe culmi înalte. Putem vedea că visul i s-a împlinit nu doar datorită ambiţiei şi inteligenţei, ci mai ales pentru că este practic, direct, chiar dacă de multe ori devine nepopular sau deranjant pentru cei luaţi în vizor. Tânjeşte după expansiune şi este dependent de succes, iar succesul îi menţine starea de sănătate. Capacităţile mentale deţin controlul asupra sentimentelor, linia capului fiind foarte bine conturată. Are o părere foarte bună despre propria persoană şi se aprinde repede când e contrazis. Îi face plăcere să-şi învingă opozanţii.

Sursa: Libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge