Cum să ghiceşti ascendentul unei persoane după înfăţişare

By | 10 septembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Ascendentul în Berbec: Firul părului coboară pe frunte într-un fel de cozoroc. Sprâncenele de obicei se întâlnesc. Mărul lui Adam urcă şi coboară când persoana vorbeşte.

Ascendentul în Taur: Principala trăsătură este un fel de bulbucare şi boltire a frunţii.

Ascendentul în Gemeni: Există o tendinţă spre un nas acvilin, sugerând uneori ciocul de pasăre.

Ascendentul în Rac: Nativii au o gură strânsă, ca o crăpătură. Privind faţa dintr-o parte, apare oarecum plată şi rotundă, ca o lună plină.

Ascendentul în Leu: Umerii laţi şi un aer semeţ. Nativii inspiră un sentiment de vitalitate.

Ascendentul în Fecioară: Trăsătura dominantă este capul înalt, boltit, care nu este prea mare. Uneori faţa este triunghiulară şi nativul poate avea o bărbie ascuţită.

Ascendentul în Balanţă: Venus, planeta guvernantă a Balanţei, dă în general o piele curată. Ochii par să se uite la distanţă.

Ascendentul în Scorpion: Un nativ cu ascendentul în Scorpion este remarcat prin sprâncene foarte bogate, voce puternică şi ochi pătrunzători. Buza superioară tinde să facă cută. Altă trăsătură o reprezintă porii deschişi de pe spatele mâinii.

Ascendentul în Săgetător: Aceste persoane vor avea un nas drept, oarecum lung faţă de cel mediu şi ochii bulbucaţi. Picioare lungi.

Ascendentul în Capricorn: Una din trăsături o reprezintă urechile care cresc direct din osul feţei fără să formeze lob. Femeile au de obicei venele proeminente pe spatele mâinilor, chiar şi în tinereţe. Nativii de ambele sexe pot avea păr mai puţin.

Ascendentul în Vărsător: Chipul acestei persoane este împodobit de ochii, cărora li se vede, de obicei, albul. Ei pot fi de la albastru la violet scânteietor, electric.

Ascendentul în Peşti: Nativii cu ascendentul în Peşti sunt recunoscuţi după piciorul cu platfus şi prin faptul că albul ochiului se vede între iris şi pleoapa inferioară. Fiind sub influenţa planetei Neptun, au adesea preocupări şi gânduri secrete.

4 păreri la “Cum să ghiceşti ascendentul unei persoane după înfăţişare

  1. cojocarii

    … eu nu-mi stiu ascendentul… 🙁 dar sunt curioasa daca l-a testat cineva? Se brodesc informatiile, au ba?
    .-= cojocarii´s last blog ..post BCG =-.

  2. Dan Lee Post author

    Ascendentul se calculează exact pe baza orei naşterii. Dacă nu ştii exact la ce oră te-ai născut, nu prea ai şanse să „nimereşti” cu exactitate ascendentul. Nici eu nu am verificat în totalitate, dar sunt convins că realitatea e mult mai complexă şi sunt mai multe tipuri de înfăţişare pentru aceeaşi zodie.

  3. Pingback: Cum să ghiceşti ascendentul unei persoane după înfăţişare - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge