Dacă ghiceşti cine e „Regina”, Realitatea îţi dă 10.000 de euro

By | 21 februarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Începând din această seară, de la 21:45 la Realitatea TV debutează o nouă emisiune intitulată „Bursa pariurilor„. Aşa cum spun şi realizatorii este o emisiune de devoalare a zvonurilor, a culiselor, scenariilor din lumea politică, dar nu numai. Amfitrionul „Bursei pariurilor” va fi Radu Soviani, realizator, editor şi prezentator la „The Money Channel”.

Partea interesantă este că Realitatea TV va oferi un premiu de 10.000 de euro celui sau celei care va răspunde la întrebarea ,”Cine credeţi că este Regina de pe tabla de şah a corupţiei din vămi?” şi va aduce şi argumente convingătoare pentru răspunsul său. Câştigătorul va primi banii până la sfârşitul acestei luni.

Pentru a afla mai multe detalii şi cum puteţi participa, intraţi aici.

16 păreri la “Dacă ghiceşti cine e „Regina”, Realitatea îţi dă 10.000 de euro

  1. farcasiui

    regina este Blaga Vasile seful campaniei lui
    Basescu,el cunostea cel mai bine situatia fin vamii din 1993.

  2. Simona Maria

    Regina e un post, nu o persoana. Depinde de ministerul finantelor publice…

  3. ciinaru marius

    regina ca si o regina trebuie sa fie o batrana si cum ea mosteneste tronul pana la moarte este normal o pers sau un grup care a condus tara de cand l-a omorat peceausescu ca doar de aia l-a omorat sa suga tara asta de vlaga oricum are peste 20 de ani si este sigur din randul P S D (F S N) ORICUM SUNTETI O TELEVIZIUNE CARE NU ARATATI REALITATEA DUPA CUM VA INTITULATI intreba-ti pe domnul Vantu ca el poate sa stie

  4. felicia

    CHIAR DACA VOM GHICI CINE E REGINA NU CRED CA V-OM PRIMI NIMIK DEOARECE VAD CA SUNT MESAJE STERSE SI PTR BANII ACESTIA OAMENII SUNT IN STARE DE ORICE

  5. jach daniel eduard

    REGINA este o noua specie de caracatita care traieste pe uscat,isi schimba culoarea politica in functie de cum e vremea si are trei capete,cate unul in fiecare partid :PSD,PNL si PDL,adulmeca vamile Romaniei hranindu-se cu milioane de euro din spagile pionilor vamesisi are cel mai mare apetit in campaniile electorale care dureaza tot timpul.Dupa ce isi umple burta cu banii profesorilor,medicilor si ai altor retribuiti in bataie de joc isi CIURUIESTE adversarii care nu demult i-au fost aliati.POPORUL ar scapa de aceasta pacoste daca i-ar face o ghilttina care sa-i taie toate capetele odata. Asa sa fie !

  6. Rodica

    „Regina”este un personaj colectiv. Acesta este partidul aflat la putere in fiecare perioada de functionare a vamilor. Acum cu siguranta „Regina” este PDL-ul prin capii sai-recte Basescu,Boc, Blaga, Udrea si ceilalti. Pionii care adunau banii ii trimiteau la Bucuresti prin interpusi , iar „caii” si „nebunii” ii colectau pentru ca „Regina” sa castige din nou alegerile. Deci, in cazul in care va imaginati „Regina” ca fiind o singura persoana cu siguranta va avea soarta Elodiei-nu va fi gasita niciodata. Lucru perfect posibil si in cazul Reginei ca personaj colectiv , pentru ca si lucratorii justitiei sunt rotite din acelasi angrenaj numit Statul Roman Corupt. Nimeni nu vrea sa-si piarda painea. Asta e. Inca un Tepes nu se va mai naste. Dumnezeu sa ne aiba in paza Lui !

  7. iulian

    Parerea mea e ca ” REGINA ” este reprezentata de cativa oameni politici ce sprijina buna desfasurare a actiunilor de delapidare a statului sprijinind hotia si bunul mers al partidului de la putere…Chiar daca aceste actiuni se desfasurau si inainte fapt ce nu-l neg pentru ca mi s-a intamplat si mie sa mi se ceara “spaga”de catre soferul autocarului ATLASIB , in prezent cei ce profita de pe urma acestor actiuni sunt cei ce alimenteaza conturile PDL-ului , acesta grupare politica fiind principalul beneficiar . Parerea mea este ca reginile sunt oamenii ce au numit si sustinut pionii si actiunile lor !

  8. Rich

    Ţine-ţi minte ce spunea Dinescu : „Băsescu e oriental, îi place să te târăşti în faţa lui”
    Deci regele este ŞAH ,dar regina …nu este împărăteasa ci…Prima Favorită.Ghiciţi voi …
    Vreau să văd ce se va întâmpla când va fi şah-mat,care în arabă înseamnă :regele e mort.Sper să fie înainte de 23 decembrie 2012 (sfârşitul calendarului mayaş), că după …nu mai are nicio importanţă.

  9. adrian Herlea

    cine e regina?Regina e un viespe oameni buni.sorin ovidiu vintu.

  10. ricsi

    eu zic ca regina e blejnar daca el numeste sefi de vama si garda care la randul tin spatele marilor evazionisti cum ar fi la noi cei cu alcool si lemn care cotizeaza sume mari la bucuresti ,de anchete scapa si de dosare penale si sfideaza toate organele de la judet {maramures}….dar regi sant mai multi pentru ca si dl .blejnar e de neatins ,caracatita e prea mare ca sa fie dezarmata ,daca ar fi sa se faca lumina ,UE TREBUIE URGENT SA ALOCE FONDURI PENTRU A CONSTRUI PUSCARII CACI NU AVEM SUFICIENTE PENTRU TOATE REGINELE SI REGII PE CARE II AVEM

  11. LUIS

    REGINA NU E O SINGURA PERSOANA SANT ENORM DE MULTI BANI IN JOC NIMENI NU ARE INCREDERE DIN CARACATICA INTR-O SINGURA PERSOANA SA GESTIONEZE MITA BLEJNAR E O ROATA IMPORTANTA DAR REGII SANT MAI SUS …CRED CA UE TREBUIE SA NE TRIMITA JUDECATORII NEUTRI SA SA FACA LUMINA IN CURTEA REGINEI…

  12. staiaproape

    Regina face plaja la Constanta,a avut un moment de slabiciune,ori a fost plecata in tarile calde si intre timp nebunii si-au dat in petic si s-au descoperit fara voia lor,oricum in Constanta vamile isi practica in continuare meseria,altfel nu imi pot imagina ,cum e posibil in fiecare noapte intr-un timp record de 5(cinci)minute ,trec spre constanta 10-12 tiruri incarcate cu marfa.Regina este la Constanta nu in alta parte,acolo e punctul forte unde se trag sforile.

  13. Pingback: Merita sa scrii chestii savante pe blog? | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge