Vacanţă de vis la Snow Explosion 2011

By | 23 noiembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Snow Explosion este un festival internaţional de ski, snowboard şi muzică dedicat tinerilor europeni care iubesc zăpada şi care vor să se bucure din plin de energia muntelui, de plăcerea de a schia şi de a petrece timp de o săptămână alături de prieteni vechi şi noi. Te poţi gândi la el ca la festivalul Sziget din Ungaria, doar că va fi plin de zăpadă în jur. După succesul ediţiei Snow Explosion precedente, evenimentul destinat schiatului şi petrecerilor va fi mai bun şi mai mare anul acesta. De această dată Snow Explosion se va desfăşura în Puy Saint Vincent, în Alpii Francezi. 5000 de tineri din întreaga Europă vor invada staţiunea în perioada 29 ianuarie – 5 februarie.

Cu Ski-Pass-ul Grand Galaxy te poţi bucura de zăpadă pe mai mult de 1000 de km de pârtie, fie la 3200 m altitudine pe muntele La Grave, care este cunoscut drept raiul free riderilor, fie pe una din pârtiile mai potrivite pentru începători. Ski-pass-ul este deja inclus în preţul pachetului începand de la 229€ pers/săptămână.

Pe pârtie te poţi bucura alături de ceilalţi participanţi Snow Explosion de concursurile de ski/snowboard şi curse distractive. 25 Dj şi formaţii vor întreţine atmosfera până dimineaţa. Cu siguranţă fiecare va găsi ceva potrivit stilului propriu atât în muzică cât şi în sport în cadrul festivalului Snow Explosion.

În mai puţin de 5 ore poţi să fii pe pârtiile din Puy Saint Vincent cu unul din zborurile Wizz Air din Bucureşti sau Cluj spre Torino/Cuneo, iar de acolo cu autobuzul Snow Explosion în staţiune.

Ce mai aştepţi? Ia-ţi biletul către locul unde zăpada este cea mai albă!

O părere la “Vacanţă de vis la Snow Explosion 2011

  1. Pingback: Vacanţă de vis la Snow Explosion 2011 - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge