Şi totuşi, începe al Treilea Război Mondial?

By | 23 noiembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Coreea de Nord a lansat astăzi zeci de obuze asupra unei insule din Coreea de Sud, declanşând tiruri de ripostă din partea Seulului şi plasarea în stare de alertă maximă a forţelor sud-coreene.

Cel puţin 200 de obuze de artilerie au lovit insula sud-coreeană locuită Yeonpyeong şi au incendiat zeci de case. Un martor a declarat pentru un post sud-coreean de televiziune că 60-70 de case sunt în flăcări.

Asta se întâmplă, în mod suspect, la doar câteva zile de la încheierea summit-ului N.A.T.O de la Lisabona unde s-a discutat despre securitate şi despre scutul anti-rachetă.

Dacă ar începe un al Treilea Război Mondial acesta ar fi cu siguranţă între Statele Unite falimentare şi China care este la ora actuală cea mai mare putere economică a lumii. Şi cum războaiele au nevoie de un pretext pentru a izbucni, incidentul coreean este tocmai bun pentru a antrena cele două puteri într-un conflict, care ar trage după ele  şi aliaţii celor două tabere.

Amatorii de predicţii şi paranormal spun că prezicătoarea Vanga ar fi avut dreptate când a spus că al Treilea Război Mondial va începe pe 11 noiembrie, deoarece a folosit data din calendarul iulian, care este decalat cu 13 zile faţă de cel gregorian, folosit astăzi.

2 păreri la “Şi totuşi, începe al Treilea Război Mondial?

  1. Pingback: Şi totuşi, începe al Treilea Război Mondial? - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge