Andrei Răzvan Plăcintă, satanist, homosexual, drogat şi scandalagiu

By | 7 decembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Andrei Răzvan Plăcintă, fiul fostului ministru al Tineretului şi actual senator PDL Sorina Plăcintă, este căutat de Poliţie după ce a fost implicat luni noapte într-un scandal cu împuşcături în Capitală. O persoană a fost transportată la spital în urma altercaţiei.

Totul s-a petrecut pe strada Berzei din Capitală. Andrei Plăcintă s-a luat la ceartă cu prietena sa pe care, spun martorii, a şi lovit-o de câteva ori. Aceiaşi martori susţin că tânărul consumase substanţe etnobotanice.

Sursa: Antena3

Beizadeaua pdl-istă de 20 de ani nu este un băiat tocmai cuminte. Anul trecut a postat pe Facebook o serie de fotografii indecente în care se săruta cu alte persoane de sex masculin.

În vara acestui an, fiul fostului ministru al Tineretului a postat, tot pe Facebook, o fotografie în care era surprins în timp ce urina pe o troiţă maramureşeană, explicaţia sa fiind, “Asta fac eu cu Dumnezeu!”. Acest lucru nu este de mirare pentru că Andrei Răzvan Plăcintă este adept al “Primei Biserici Ateiste” (First Church of Atheism), un cult care neagă existenţa lui Dumnezeu şi este considerat de unii preoţi ca fiind similar celor sataniste.

2 păreri la “Andrei Răzvan Plăcintă, satanist, homosexual, drogat şi scandalagiu

  1. Pingback: Andrei Răzvan Plăcintă, satanist, homosexual, drogat şi scandalagiu - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Paul

    Am sin prieten il cheama tot Razvan si e si el gay poate vrea sal futeti in cur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge