Interviu cu Ciprian „Nu Ştiu”

By | 13 decembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Dacă nu ştiţi, sau nu realizaţi cine este Ciprian Apostoaie „Nu Ştiu”, aflaţi că el este unul din cele două personaje protagoniste ale viralului cu pluralul de la telecomandă.

După ce perversul ca pe Târgu-Ocna a fost făcut vedetă, acum a venit şi rândul lui Ciprian „Nu Ştiu”, cel care i-a furnizat lui Mihai Bendeac multe subiecte de emisiune şi multă inspiraţie.

Se pare că a devenit o metodă eficace pentru televiziunile locale să facă rating prin ridiculizarea unor persoane din pătura săracă a populaţiei, needucate şi uneori retardate psihic. Dovadă şi interviul de faţă, care este trist şi amuzant deopotrivă.

Partea I

Partea a-II-a

2 păreri la “Interviu cu Ciprian „Nu Ştiu”

  1. Dan

    Am vazut ieri la tv, pe un post romanesc un reportaj in care era vorba despre un anumme roman plecat in Statele Unite care a fost premiat pentru merit de catre presedintele Obama.
    Trist domne, noi ne laudam ca romanii plecati in afara sunt premiati de catre altii… Dumnezeule.
    Cine stie, poate si „Ciprian Nustiu eu d’astea” sau „dau o perversa ca pe tg ocna” vor fi premiati in viitorul apropiat de domn’ presedintele nostru. Asemenea fenomene ies la lumina pe cand cei care au mai ramas in tara si incearca sa faca o treaba sunt tinuti in obscuritate. Sa ne fie rusine…
    .-= Dan´s last blog ..Motorola GM300 – Ultima achizitie pentru shack =-.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge