Cel mai slab Revelion din toate timpurile

By | 1 ianuarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Programele de Revelion au scăzut calitativ de la an la an, dar anul acesta se pare că s-a atins un maxim în ceea ce priveşte penibilul, ridicolul şi prostul gust. Practic nu am avut ce vedea noaptea trecută, indiferent cât am zapat canalele tv.

Impresia lăsată este una de criză, economie şi infecţie cu ţigănie şi manelism. Pro TV a fost, ca de obicei, campioană. Spectacolul maraton a fost realizat prin reunirea găştii de la “Serviţi, vă rog!”, cu mici completări de la “Divertis” şi “Dansez pentru tine”, la care s-a adăugat Octavian Strunilă şi încă câteva figuri de prin zonă. Probabil realizatorii au considerat că e mai ieftin să folosească vedete care oricum erau sub contract la Pro TV.

Programul a constat dintr-o înşiruire de melodii cântate de tot felul de formaţii care nu au mai avut apariţii de cel puţin 10 ani, câteva piese populare şi bineînţeles multă ţigănie şi manele cât cuprinde. La capitolul umor s-au scremut din greu, în tandem, Liviu Vârciu şi Pavel Bartoş, dar nu a ieşit decât o mascaradă vulgară, mai penibilă chiar decât prestaţiile lui Romică Ţociu şi Cornel Palade.

Celelalte televiziuni au ţinut pasul în aceeaşi manieră, dar la scară ceva mai redusă. La Antena 1 am avut un “Revelion cu Nae şi Vasile”, apoi cu exasperantul Dan Negru. La Prima TV a fost “Revelionul trăsniţilor”, pe Realitatea a făcut show Mircea Dinescu la el la “Cetate”, la OTV a fost 100% ţigănie şi manelism, la fel şi pe Kanal D. Antena 3 s-a mulţumit cu transmisii live din Piaţa Constituţiei, iar B1 TV nici măcar nu a avut program de Revelion!

Am surprins şi un moment din programul de la Antena 2, unde Lucian Mândruţă copia o scenetă a lui Mr. Bean! TVR 1 a întrecut orice măsură atunci când, cu câteva minute înainte ce cumpăna dintre ani a transmis extrageri LOTO în direct.

Într-un cuvânt, absolut penibil şi total neinteresant! După ora 12 m-am dus să scriu articole pe blog. 😆

O părere la “Cel mai slab Revelion din toate timpurile

  1. ilaryon

    articole, la fel de proaste ca si revelionul in cauza! Mai bine dormeai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge