Reclamă porcoasă la Dacia Duster

By | 13 ianuarie, 2011
Distribuie prietenilor!

O reclamă pentru Dacia Duster, care abundă în obscenităţi şi expresii vulgare a avut un mare succes pe Internet devenind un viral autentic cu sute de mii de vizualizări. Autorii spotului sunt cei de la firma olandeză Artcore, iar oficialii Dacia au negat orice legătură cu acesta, precizând că “este imposibil ca un film de acest tip să aibă vreodată la origine ideea unei agenţii de creaţie agreate”.

Întreaga poveste o puteţi citi pe Automarket.ro. Pe mine mă intrigă doar faptul că încă o dată vulgaritatea şi lipsa de civilizaţie sunt asociate cu poporul român. Sloganul reclamei este „Calitate de top europeană pentru un chilipir românesc”.

O părere la “Reclamă porcoasă la Dacia Duster

  1. ion teszter

    pai, multi romani sint prost-crescuti si prosti. multe dintre lucrurile pe care le fac sint de proasta calitate. multi sint lenesi. multi sint hoti. multi sint agresivi. multi sint intoleranti.
    e adevarat, insa, si ca nu sint mai tari la nici unnul dintre aceste capitole decit ceilalti. nu romanii au cotropit, ucis si furat la nivel profesionist, ca popor, pe intreg parcursul istoriei lor. pe linga marile natiuni din preajma – englezii, francezii, italienii, spaniolii, nemtii etc. – romanii sint bebelusi incocenti.
    fck the mall!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge