Care este cel mai bun stats counter?

By | 15 februarie, 2011
Distribuie prietenilor!

În prezent folosesc patru sisteme de monitorizare a traficului: wta.ro, Google Analytics, WordPress Stats şi gtop.ro. Asta din cauză că am devenit un obsedat de trafic 😆 şi pentru că nu găsesc un singur sistem care să-mi satisfacă toate cerinţele. Nu mă interesează atât traficul sub aspect cantitativ, ci mai mult în ceea ce priveşte referrer-ii, cuvintele-cheie, articolele cele mai citite, toate astea pentru a-mi putea adapta conţinutul la cerinţele şi preferinţele cititorilor mei.

Am început să folosesc wta.ro în 2008 şi în paralel plugin-ul WP-stats. După ce plugin-ul de la WordPress a încetat să mai funcţioneze, am apelat la Google Analytics, iar acum câteva zile mi-am făcut şi un cont pe gtop.ro, pentru că WTA a inceput să dea rateuri tot mai des şi, pe lângă faptul că le pică site-ul, mai pierd şi din date (media zilnică mi-a scăzut cu 40 de unici, deşi nu am înregistrat scăderi de trafic majore în ultimul timp).

Partea simpatică la toate aceste sisteme de monitorizare este că nici unul nu oferă aceleaşi cifre la valorile de trafic. Cred că este vorba şi de ore diferite la care fiecare calculează „sfârşitul” unei zile, dar oricum, măcar la statisticile în timp real ar trebui să fie undeva pe aproape.

Aşa că vă întreb pe voi, cititorii care aveţi blog sau alt gen de site, care credeţi că este cel mai bun stats counter, din cele pe care le-aţi încercat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge