Cutremurul din Turcia, provocat de SUA cu sistemul HAARP

By | 23 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Un raport „fulger” primit la Kremlin astăzi de la Flota Mării Negre afirmă că Statele Unite au atacat Turcia cu una dintre temutele lor „arme tectonice”, ca represalii pentru invazia masivă a naţiunii eurasiatice din nordul Irakului de săptămâna trecută.

Conform acestui raport, staţiile de monitorizare ruseşti din larg şi din jurul Mării Negre au început monitorizarea unei „rapide” încălziri a ionosferei în ultimele 36 de ore care a culminat cu câteva ore în urmă cu un masiv cutremur cu magnitudinea de 7,3 grade ce a izbit estul Turciei.

Important de notat este faptul că această încălzire a ionosferei este o „marcă înregistrată” a „Armei Tectonice”, dirijată de către Statele Unite de la instalaţiile HAARP situate în întreaga lume şi controlate de la baza lor principală din Alaska şi folosirea ei a mai fost detectată în luna martie, împotriva Japoniei, când a cauzat un masiv cutremur cu magnitudinea de 9.0 grade, care a dus la moartea a peste 36.000 de persoane.

„Marea teamă” a Statelor Unite, continuă acest raport, este faptul că invazia Turciei din Irak va duce la un război mai mare în Orientul Mijlociu având în vedere că surse militare turceşti dau vina pe puterea crescândă a kurzilor în Israel, dar care public sunt recunoscuţi doar ca „alte puteri.”

Sursa

11 păreri la “Cutremurul din Turcia, provocat de SUA cu sistemul HAARP

  1. Pingback: Moarte Lumii Noastre

  2. Pingback: HAARP revine… | Santinela ortodoxa blog

  3. donovan

    in primul rand ca nu e prea frumos sa faci pe cineva ‘prost’, mai ales fara criterii (ca un bolsevic..) In al doilea rand, cineva care califica pe altii ar trebui sa aiba si cu ce..(altfel se ascunde in spatele pistolului..)
    Admit ca pot fi nedocumentat sau insuficient cunoscator, dar cunostintele primare din scoala sunt suficiente pentru a combate multe bazaconii..(cei ce nu le au se extaziaza repede in fata unui articol scris de radio erevan..si uita (sau nu au cu ce..) sa treaca prin propria minte ceea ce i se ofera drept informatie..)
    Admit ca exista sisteme de genul pomenit in articol, scopul lor fiind insa altul, nu pentru a provoca cutremure (nici nu ar avea cum..). Poate pot produce efecte climatice locale, poate acestea influenteaza alte efecte climatice mai generale etc..
    Cine are alte pareri trebuie sa argumenteze cu ceva teorie din fizica etc..(nu cele dela stefan gheorghiu sau alte ‘academii’ din comunele suburbane capitalei..)

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Sunt de acord că jignirile, gratuite sau nu, nu sunt de preferat în nicio situaţie. Pe de altă parte Donovan, de ce eşti aşa de sigur că toate astea sunt bazaconii? Crezi oare că numai ce ai învăţat la şcoală la fizică este valabil? De unde scalare ai auzit? De tehnologii secrete, invenţii ţinute ascunse de armată şi Elite ai auzit? Nu trebuie exclusă nicio posibilitate! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge