Vîntu încearcă să-l schimbe pe Sebastian Ghiţă de la Realitatea

By | 27 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

Aflu chiar acum de pe Twitter că la Realitatea TV e un mare scandal cu poliţie şi mascaţi. Sorin Ovidiu Vîntu ar încerca să-l debarce pe Sebastian Ghiţă de la conducerea postului de televiziune.

Aflasem de ieri din Tricolorul de existenţa conflictului dintre Vîntu şi patronul Asesoft şi de intenţia mogulului de a-l înlătura pe acesta de la cârma Realităţii.

Scandalul privind controlul asupra postului Realitatea TV se va încheia săptămîna viitoare. În virtutea unor informaţii ajunse la noi din Serviciile Secrete, Sorin Ovidiu Vântu a găsit modalitatea de a-l înlătura pe Sebastian Ghiţă de la conducerea televiziunii şi, implicit, de la controlul acesteia. […]

Diferendul dintre cei doi s-a produs în momentul în care noul finanţator al postului i-a interzis lui SOV orice contact cu angajaţii, impunînd ca fiecare rugăminte sau decizie a lui Vântu privind politica editorială să treacă pe la el. Apogeul neînţelegerilor dintre cei doi s-a consemnat cu aproximativ trei săptămîni în urmă, cînd bodyguarzii lui Ghiţă i-au interzis lui SOV accesul la post. În cca o săptămînă, cîrma Realităţii TV va fi preluată de miliardarul gălăţean Maricel Păcuraru, o cunoştinţă mai veche a lui Sorin Ovidiu Vântu, care se pare că a căzut la o înţelegere privind finanţarea postului de televiziune, managementul ce trebuie făcut, precum şi asupra rolului şi implicării fiecăruia dintre ei în conducerea trustului.

Sunt curios cum vor evolua lucrurile şi ce ştiri vor apărea în presă legat de acest subiect. Tot de pe Twitter am aflat că un alt posibil înlocuitor al lui Ghiţă ar putea fi omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Update:

Sorin Ovidiu Vântu încearcă să-l scoată la această oră din sediul Realităţii pe managerul Sebastian Ghiţă. Toată conducerea Realităţii se află în sediu, inclusiv Vântu, venit cu o întreagă echipă de bodyguarzi. De cealaltă parte, şi Ghiţă şi-a chemat oamenii de pază, dar şi Poliţia. Este vehiculat numele lui Elan Schwartzenberg ca înlocuitor al lui Ghiţă.

Sursa: ImpactNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge