Elena Udrea vrea să câştige Capitala cu ajutorul ţiganilor

By | 25 mai, 2011
Distribuie prietenilor!

Şefa PDL Bucureşti, ministrul Elena Udrea, nu precupeţeşte niciun efort atunci când este vorba de promovarea controversatei Legi a Capitalei. Mai exact, potrivit unor surse pedeliste, ministrul Turismului s-a întâlnit, în taină, cu mai mulţi lideri ai romilor din Bucureşti pentru a negocia susţinerea la referendum a Legii care a tulburat apele în politica dâmboviţeană.

Iată, alaturat, o poză realizată în ograda sediului PDL Sector 5, chiar pe teritoriul marelui rival pesedist Marian Vanghelie, unde Elena Udrea s-a lăsat fotografiată, zâmbitoare, în compania lui Edu Adrian, preşedintele Asociaţiei Creştin-Democrate a Romilor, un ONG care, potrivit aceloraşi surse, s-ar afla în relaţii mai mult decât cordiale cu PDL.

Din fotografia realizată la începutul anului în curs observăm cum Udrea zâmbeşte, voioasă, primenită într-un taior cochet, în imediata proximitate a liderului rom, îmbrăcat la trening de firmă, adidaşi şi vestă de fâş. Menţionăm că eforturile PDL de a impune organizarea Referendumului pentru Legea Capitalei au fost taxate dur de liderii opoziţiei. Pe de altă parte, potrivit primarului general Sorin Oprescu, municipalitatea va trebui să cheltuiască aproximativ 4-5 milioane de lei pentru organizarea acestuia. (Ana Manole)

Sursa: Agentia.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge