Mircea Dinescu rănit într-un accident auto

By | 29 iunie, 2011
Distribuie prietenilor!

Poetul Mircea Dinescu a fost rănit uşor într-un accident de circulaţie petrecut azi la prânz, în localitatea Drăghiceni, judeţul Olt, în timp ce se îndrepta către Bucureşti dinspre Cetate, maşina pe care o conducea fiind complet distrusă.

Dinescu a declarat pentru MEDIAFAX că maşina sa, un SUV BMW, avea nişte probleme tehnice, iar el intenţiona să o repare odată ajuns la Bucureşti.

„Aveam vreo două becuri aprinse în bord, semn că erau ceva probleme. Nu le-am neglijat, aveam de gând să rezolv totul la Bucureşti, însă nu am mai reuşit să ajung”, a declarat Dinescu, miercuri la prânz, pentru MEDIAFAX.

Poetul a povestit că la un moment dat, pe drum, în timp ce avea puţin peste 100 de kilometri la oră, una dintre roţi i s-a blocat, maşina ieşind de pe şosea şi izbindu-se de un copac.

„Din fericire nu era aglomerat, iar din sensul opus nu venea nimeni. M-am izbit de un pom de pe marginea drumului, iar maşina a fost complet distrusă. Eu am scăpat doar cu câteva julituri, deci nu s-a întâmplat, slavă Domnului, nimic grav”, a declarat Dinescu.

Sursa: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge