Şerban Huidu, în comă după un accident de schi

By | 30 decembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Şerban Huidu, cunoscutul realizator al emisiunii „Cronica Cârcotaşilor”, a suferit în seara zilei de 29 decembrie un grav accident de schi în Austria. Aflat la Innsbruck în vacanţă împreună cu familia, „cârcotaşul”, aflat pe pârtie, a încercat să evite un grup de copii şi s-a izbit violent de un copac. În urma accidentului a suferit un politraumatism cranian cu hemoragie cerebrală.

În prezent vedeta de la Prima TV se află internată la Spitalul Universitar din Innsbruck şi este în comă artificială, indusă de medici pentru a facilita investigaţiile clinice. Soţia sa Cristina aşteaptă cu îngrijorare să afle care sunt şansele de supravieţuire ale lui Şerban, după ce a aflat de la medici că următoarele 24 de ore sunt critice.

serban huidu

Aflaţi mai multe detalii de pe Cancan.

8 păreri la “Şerban Huidu, în comă după un accident de schi

  1. Pingback: Şerban Huidu, în comă după un accident de schi - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. alina

    eu cred ca rau te plictisesti
    iei articole de pe situri de specialitate, mai adaugi 2 propozitii si gata articolu?
    da, te plictisesti.
    alt motiv nu gasesc

  3. Dan Lee Post author

    Ştirea am văzut-o la televizor şi am redactat-o integral din mintea mea. În schimb nu înţeleg care este problema ta! Nu ar trebui să dormi la ora asta?!

  4. alina

    uite ce nice
    eu imi fac griji pt tine ca iti pierzi vremea cu stiri ultra si mega date prin media si tu te ingrijorezi ca eu nu dorm
    awww

  5. Dan Lee Post author

    Dacă ar gândi la fel ca tine cei de la Realitatea, Gândul, Antena3, Libertatea etc. atunci nu ar mai fi pe nicăieri ştirea asta. Pentru mine accidentul lui Huidu este un eveniment prea important pentru a-l trece cu vederea. Dacă pe tine nu te interesează, intră pe youtube să vezi accidente sau filme cu proşti! 😆

  6. alina

    eu ce nu inteleg e de ce ai mai scris despre asta daca se stie deja de la stiri. atat 🙂

  7. cumnatu'

    Asta cu copiii pe partie evitati si urcatul in copac nu tine,pentru ca s-a intamplat in Austria si nu la Poiana Brasov unde te duci la schi cu pantofi cu toc.In Austria si in toate tarile civilizate partiile sunt pe grade de dificultate,nu o sa vezi pe cineva care invata schiul pe aceeasi partie cu un avansat,cum un avansat nu are ce cauta pe o partie cu grad mare de dificultate pentru profesionisti,asa ca jegurile de manipulatori tv ar trebui sa spuna adevarul, care cred ca suna cam asa:un idiot isi cumpara un costum de schi de fita se da cu schiurile pe la Busteni de vreo doua ori si se crede Alberto Tomba.Ajuns in Austria a vrut sa-si arate muschii pe o partie pe care el nu avea ce sa caute , nu stie ce manevre sa faca cand prinde viteza si se urca in copac.Se cheama teribilism si prostie made in Romania.Stati fratilor smecheri acasa ca aici puteti sa va etalati jepurile si hainele de fita,prin Austria e nasol, te pedepseste Barbosul si te urci cu schiurile in copac

  8. Pingback: Stirile si furtul de continut in online | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge