Preşedintele INS, beat mort în direct la Realitatea TV

By | 28 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Poate nu ştiaţi de ce e atâta bulibăşeală cu recensământul ăsta şi de ce sunt atât de nehotărâţi şi bezmetici cei de la Institutul Naţional de Statistică. Păi dacă acolo se bea pe rupte chiar şi în timpul unor „dezbateri ştiinţifice”! Uitaţi-vă cât de mangă este şi cum se prezintă în direct la emisiunea moderată de Cătălin Striblea,  chiar preşedintele acestei instituţii, Vergil Voineagu! 😆

11 păreri la “Preşedintele INS, beat mort în direct la Realitatea TV

  1. Fabian

    Lasand la o parte ilaritatea si gluma, e problema personala a omului ca la 11 noaptea sa fie beat, in propria casa, deranjat la telefon… Nu asta e problema! iar chestia cu CNP la care tot insista personajele intrebatoare e o diversiune in spatele careia se ascund adevaratele scopuri: colectarea tuturor datelor personale ca la cobai si trimiterea la jidovii din Israel.
    De ce nimeni in interviu nu pomeneste de violarea vietii private ci doar de CNP??… Cred ca intrebari precum „daca ai rude in strainatate si ce venituri aduc; daca vezi bine, daca auzi bine” sunt mai grave decat CNP care oricum se stie de catre stat, de banci, de medici etc!

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Eu am încercat să explic care e adevăratul substrat cu CNP-ul, dar nimeni nu a înţeles şi am fost făcut şi paranoic. În ceea ce îl priveşte pe domnul preşedinte al INS, chiar el a declarat că se află la serviciu în momentul în care a vorbit pe post. Plus de asta, indiferent unde s-ar afla, funcţia publică pe care o deţine îl împiedică să se prezinte în acest hal în faţa telespectatorilor.

  3. Fabian

    Desigur, e o rusine cum s-a prezentat, indiferent de loc si ora. Daca n-ar fi omul lui Basescu ar zbura imediat, cum a zburat purtatorul de cuvant al INS. Dar o mana spala pe alta, nu cred ca va fi mustrat Voineag; s-a râs bine si atata tot… Si astfel adevaratele probleme au ramas pe dinafara… clovnii din emisiune au stiut sa faca doar bascalie. Pacat.

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Eu nu am crezut niciodată că postul Realitatea este unul de informare obiectivă a publicului. Cine caută adevărul pe la posturile de televiziune este într-o mare eroare! De exemplu ni s-a tot spus că Grecia şi implicit Europa au fost salvate. În realitate au fost salvate profiturile unor bănci.

  5. Fabian

    Si sa vedeti ce presiuni asupra Greciei pt acceptarea sodomitilor, sectelor, avorturilor sau femeilor in Athos. E doar inceputul mortii Greciei.
    Da, mass media e sub controlul minciunii si diversiunii. Iar a nu crede in ea inseamna azi sa fii fanatic, extremist si paranoic. Aici ne-a adus propaganda neo-bolsevica a celor ce conduc lumea.

  6. Dan Tănăsescu Post author

    Da, am observat că sunt atacate în special ţările unde credinţa este încă puternică în rândul oamenilor simpli.

  7. valy

    domnilor aveam pretenţii de la dumneavoastra.nu sunt in politica si nu ma intereseaza prea mult,dar sunt indignat de laşitatea voastră si usurinţa cu care aţi fost manipulaţi de către căpuşele mass.media în legătură cu viaţa voastră anostă şi fără preocupări utile pentru a noastră societate.vă pot spune k dumnezeu le vede pe toate şi nu imi vine să cred cum doamna dragotescu pe care acum câtva timp o vedeam la tv cum a reusit sa treacă peste o boală grea si acum râdea ca o inconstienta de un om beat de o boală de diabet sunat la ora 11.uitati.vă la cv.ul dnului prof voineagu si apoi să vă da.ti seama că toţi cei care puneţi botul la paharele sunteti oameni care veţi fi uşor de cumparat la vot cu pomeli electorali.un student la ase

  8. Fabian

    valy:
    Astea sa le spui direct lor, dar nu cred ca au efect… constiinta lor e prea imbacsita de bani pt a simti vreo mustrare. Si mai e o vorba: râde hârb de oală spartă!

  9. Fabian

    (râde hârb de oală spartă!): adica râd mascaricii aia de la TV de ala beat. Care o fi mai beat?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge