Topul comentatorilor pe blog

By | 25 decembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

După cum se poate observa, în sidebar, în partea dreaptă, a apărut un nou widget. Am inclus un top 10 al comentatorilor pe blog pentru a-i recompensa pe cei mai activi cititori ai mei, care au postat comentarii. Este practic un blogroll dinamic, pentru că cei care se află în acest top şi au la rândul lor blog, primesc automat un link către blogul lor.

Până în prezent cei mai activi comentatori au fost:

  1. Alex (23 comentarii)
  2. Bucur (14 comentarii)
  3. ChavaLito^ (11 comentarii)

7 păreri la “Topul comentatorilor pe blog

  1. Dan Tănăsescu Post author

    Poţi să fii şi subiectiv. Este doar un blog, nu site-ul Academiei Române. Poţi să şi înjuri, dacă nu îţi pace ceva! 😀

  2. Alex

    😀 Uneori subiectele sunt atat de complexe incat nu poti sa raspund intr-o fraza-doua-trei decat simplificand sau omitand. Voiam sa-mi fac un blog dar m-am gandit ca o sa ma tina in „stand-by”. N-am timp cateva zile de el, scade traficul>:)

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Dacă-ţi faci un blog şi te interesează traficul trebuie să fii lipit de el non-stop. Mai puţin atunci când dormi. 😆

  4. Alex

    Uite o apreciere legata de sarbatori in general. Printr-un concurs de imprejurari am ajuns intr-un supermarket spre ora inchiderii. Daca la 17:30 erau cativa la coada, la ora 18 +/- cateva minute era fuleala. Ajunsesem la concluzia ca chiar ne trebuie un Basescu sau in fine, un dictator. Desi in difuzoare eram instiintati ca magazinul s-a inchis, nici la al 3-lea mesaj (se facuse deja 18:30) lumea inca nu-si termina cumparaturile! Las la o parte chestia cu cumparaturile facute „la spartul targului”, dar ma intriga ca nimeni nu se grabea, chiar deloc. Asa ca mi-a venit inca odata pe limba „moldovenii astia imputiti” care meritau sa ramana sub rusi:) Ce-ar fi trebuit ca lumea sa se grabeasca? Stare de asediu, incendiu, cutremur? Bleah!

  5. Alex

    Am avut hub, imi papa banda de net pe atunci slaba, si tot bataie de cap e. Aproape ca se bloca acel Comrace 8575, cu 512Mb SDRAM cand aveam peste 100 de useri…Intrase unu odata cu niste boti pentru flood, si incepuse intrecerea: care floodeaza mai bine:) Am castigat, urmand un forced reset, ala cu 4 secunde apasare power button. Mainchat era un fel de conferinta pe yahoo. Pe atunci ne laudam cu muzica veche, anii 70-80. Exista winampDC care-ti afisa melodia, puteai face asta si din setari. DCDM avea parca o comanda interna, +w daca nu ma insel, tot pentru asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge