Fiecare jandarm va primi peste 5.000 de lei restanţe din 2011

By | 20 ianuarie, 2012
Distribuie prietenilor!

Jandarmii îşi vor primi restanţele din anul 2011. Jandarmii vor primi peste 5.000 de lei fiecare, după protestele din ţară.

Nu este însă vorba de prime, spun şefii lor, ci de restanţe din 2011 la alocarea banilor pentru echipament şi mâncare.

Fiecare jandarm va primi 5.500 de lei, suma reprezentând restanţe din anul 2011 pentru echipamente – 2.000 de lei pe an – şi mâncare – 3.500 lei.

Poliţiştii nu vor primi aceşti bani.

Se pare că a fost dat un ordin ca jandarmii să-şi primească banii cât mai repede cu putinţă.

Sursa: Antena 3

Asta ca să nu vă miraţi cumva de ce sunt jandarmii aşa de zeloşi şi bat oamenii de pe stradă, îşi urcă în dube şi depăşesc norma la procese verbale întocmite! Normal. dacă Băsescu e jupân şi are banu’!

Update 24 ianuarie 2012:

Am căutat din nou ştirea pe site-ul Antena 3 şi articolul respectiv a dispărut. În schimb, un alt articol apărut în Libertatea vorbeşte de restituiri în valoare de maxim 500 de lei.

Jandarmii îşi vor primi restanţele din anul 2011, care ar ajunge, conform unor surse din Ministerul de interne la aproximativ 500 de lei pentru fiecare angajat.

Sursele apropiate conducerii ministerului spun că banii ce urmează să-i încaseze jandarmii n-ar fi prime pentru modul în care şi-au făcut treaba în timpul protestelor ci restanţe din 2011. Concret, jumătate din sumă are reprezenta o parte din norma de hrană, iar cealaltă jumătate banii bani pentru echipament.

Conform aceloraşi surse, se pare că a fost dat deja un ordin ca janadarmii să-şi primească banii cât mai repede, undeva luni sau marţi săptămâna viitoare.

Sursa

20 păreri la “Fiecare jandarm va primi peste 5.000 de lei restanţe din 2011

  1. Fals

    Fals. Jandarmii, la fel ca si politisti, vor primi diferenta la norma de hrana pe anul 2011, adica in jur de 300 lei. La diferenta de echipament momentan nu se da nimic. Oricum nu sunt 5500 chiar daca se dau toti. Norma de echipament este in jur de 2300 pe an. Nu mai aruncati minciuni aiurea. Trebuie sa va informati mai bine ca sunteti de doi lei cu posturile astea.

  2. doroftei dan

    Mare coincidenta,le dau banii pentru ca aseara nu au spart suficiente fetze in piata,sa vedeti in seara asta zel.Sper ca jandarmii realizeaza ca nu ar fi primit nimic daca nu iesea lumea in strada,ar fi asteptat mult si bine mila guvernului care le-a taiat salariile si i-a lasat fara banii cuveniti,acum isi primesc drepturile ca sa-i apere pe pdl-isti,altfel……

  3. Maria

    Asta da ordine a priorităților! Nu tu învățământ, nu tu sănătate, nu cultură,jandarmi să fie!Prioritatea cui?! TÂLHARII !!!

  4. Maria

    Scuze pentru limbaj,dar continuă să ne sfideze cu nerușinare maximă!

  5. bernat

    sunt 350 de lei pt mancare si jumatate din banii de tinuta nicidecum 3500 de lei pt mancare

  6. un cetatean indignat

    Tanasescule esti varza tata ,in primul rand vor primi 350 lei restanta la norma de hrana(1 leu ptr fiecare zi de cand s-a marit),iar in trim. II 2012 vor mai primi 20% din norma de echipare restanta din 2011.(adica tot vreo 350 lei).
    Ps ASTA ESTE O INFORMATIE.Ce ai scris tu ,probabil ca ai auzit la coltul strazii fara sa o verifici ca un adevarat profesionist.

  7. Dan Tănăsescu Post author

    Dacă ştii să citeşti vei vedea că la sfârşit am precizat sursa ştirii. Dacă ai de făcut observaţii intră acolo şi fă-le! 🙂

  8. G.C.M.

    Cetatene indignat, nu mai dezinforma, frate! Daca au zis aia de la Antena3- Dumnezeii media – e adevarat 100%.
    G.C.M.´s last blog post ..***

  9. Dan Tănăsescu Post author

    Asta ai înţeles tu? Unde-i logica? Dacă tot ţi-ai făcut blog ar fi util să înveţi şi tu care sunt motivele pentru care se citează sursa unui text, ştire sau articol! 🙂

  10. G.C.M.

    Era doar o ironie la adresa media care vine tot mai mult pe taramul nostru, al comentacilor de ocazie fara surse si expertiza, nici decum vreun atac sa vreo aluzie la adresa ta.
    G.C.M.´s last blog post ..Urasc sa am dreptate.

  11. un cetatean indignat

    Bv ,ai pasat motanul
    Un jurnalist profesionist culege informatii si le verifica .Daca nu ai fost in stare sa verifici informatia,primeste tu comentariile in locul sursei.

  12. Dan Tănăsescu Post author

    Prietene ăsta e un blog personal, nu ziar de investigaţii! Dacă vrei anchete pe tema asta caută în altă parte, eu nu am timp, nici resurse să fac cercetări, doar pentru unul din multele subiecte pe care le abordez. De aceea ai sursa ca să te duci acolo şi să te lămureşti! Important aici nu este aspectul cantitativ al sumelor care s-au restituit, ci faptul că jandarmii au primit aceste sume tocmai acum, în timpul protestelor.

  13. cris g

    nu s-a bagat nici un ban si nici nu cred k vor intra curand ,nu va faceti sperante mari ,doar ne amagesc si ne ameninta cu disponibilizarea ,trebuie sa iesim toti in strada k locotenuntul acela CURAJOS

  14. bob

    dragii mei lucrez de 10 ani in m a i . toti mint!!!!astia insa au mintit de au rupt!!!probabil vor da 15-20% luna asta, 15-20 in martie …..si tot anul ai de luat bani,asta in cazul in care se vor da.totusi e an electoral si trebuie sa mai minta si sa ameteasca ……..

  15. cipi

    Sa va primiti si voi urmatorul salariu cand vor lua jandarmii 5000 de lei !!!

  16. 4j

    Informatia inseamna de multe ori dezinformare !
    Nici-un jandarm nu a vazut acesta suma in cont pana la data aceasta. Nu vb. de 5000 delei dar nici macar un lkeu nu s-a achitat di restanta la norma de echipament pe anul 2011. Vi s-a parut ca jandarmii , pompierii, politistii au fost dezbrfacati sau desculti in misiune? NU….Atunci sa stiti ca echipamentul l-au achizitionat din bugetul alocat familiilor ,deoarece depozitele sunt goale ,iar firmele autorizate sa vanda echipament special celor din M.A.I. prospera. Va rog sa reveniti cu o informare corecta si dvoastra si sursa Antena3. Cu respect, 4 j.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge