Acumularea de energie negativă

By | 22 ianuarie, 2012
Distribuie prietenilor!

Cei care merg pe o cale spirituală, sau care doresc doar să devină mai buni şi mai împăcaţi cu lumea, cred că e suficient să faci fapte bune, să te rogi şi să doreşti binele, dar asta nu e suficient pentru a alunga răul şi a evita acumularea de energie negativă.

Atunci când ne confruntăm cu o nedreptate comisă asupra noastră, sau altcuiva, când citim despre, sau vedem la televizor, tot felul de lucruri rele, atrocităţi, hoţii, crime etc. când vorbim despre aceste lucruri şi ne arătăm indignarea, eul nostru inferior reacţionează şi fără să vrem începem să generăm gânduri şi sentimente negative.

Acestea generează în câmpul nostru subtil energii negative, care la rândul lor atrag, prin rezonanţă, alte energii negative, producând evenimente neplăcute în viaţa noastră şi afectându-ne sănătatea, vitalitatea şi starea de spirit.

Pentru a nu ajunge în această situaţie, trebuie să evităm cât mai mult posibil contactul cu sursele de ştiri negative (fără însă a ne rupe total de realitate), să evităm să reacţionăm instinctual şi automat, în cazul conflictelor cu diferite persoane, rău intenţionate sau nu, să nu neglijăm odihna şi sănătatea, pentru că o stare avansată de oboseală şi o vitalitate precară, ne predispun la influenţa energiilor negative.

Când observăm că suntem copleşiţi de stări de spirit negative, ne simţim agitaţi şi obosiţi psihic, trebuie să ne detaşăm, să facem o pauză oprindu-ne din activităţile mentale în care eram angrenaţi în acel moment şi să ne ocupăm cu ceva relaxant, distractiv, care să ne genereze emoţii şi sentimente pozitive.

De mare ajutor ne pot fi, pentru eliminarea energiilor negative, tehnicile de meditaţie, rugăciunea practicată corect, în scop spiritual şi ascultarea de muzică de relaxare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge