Arme cu energie dirijată

By | 12 iunie, 2010
Distribuie prietenilor!

Ideea construirii unor arme bazate pe energie electromagnetică dirijată a apărut în anii ’50, în timpul testelor nucleare. Savanţii au observat că aparatele electronice de măsură, puse tocmai să măsoare nivelul radiaţiilor degajate, se defectau iremediabil din cauza aşa-numitului, puls electromagnetic, o uriaşă cantitate de energie degajată în urma reacţiilor termonucleare.

O altă sursă de inspiraţie ar putea fi ideile savantului american, de origine croată, Nikola Tesla, care, cu mai mulţi ani în urmă, imaginase o „rază a morţii”, un fel de armă de distrugere în masă practic de neoprit.

Astăzi, deşi marile puteri militare nu recunosc oficial, se crede că armele cu energie dirijată există şi ar fi ajuns la un mare nivel de perfecţionare şi operabilitate.

În principiu sunt folosite fascicule dirijate de microunde, ioni, sau laseri de mare putere, care pot avea diverse efecte asupra ţintelor vizate: de la paralizarea sistemelor electronice ale rachetelor miltare, dispersarea unor mulţimi de manifestanţi (folosite ca arme neletale), până la pulverizarea unor vehicule şi clădiri (ca în cazul atacurilor de la World Trade Center din 11 septembrie 2001), ori chiar modificări ale condiţiilor meteo (Proiectul HAARP).

Documentarul următor scoate la iveală o serie de lucruri interesante referitoare la acest subiect. Merită văzut!

PS: Reflectând pe marginea acestui documentar şi sesizând căldura din ultimul timp, care, parcă nu vine din atmosferă, ci din interiorul corpului, plus furtunile violente care au avut loc în ultimele zile, mă gândeam, dacă nu cumva e adevărat zvonul conform căruia SRI ar deţine şi utiliza împotriva populaţiei arma climatronică…

13 păreri la “Arme cu energie dirijată

  1. Ecaterina

    Armele cu energie dirijată si-au găsit locul aici în România.

    Ciparea oamenilor este într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat.
    Acum, chiar în prezentul nostru este o realitate BANDA ZONA aşa se chiamă bandele criminale de tineri psihopati echipaţi şi antrenaţi de SRI în tehnici de hărţuire şi tortură la distanţă cu arme cu energie direcţionată şi arme psihotronice.
    Despre acte cu cip şi ciparea oamenilor este isterie pe internet dar despre BANDA ZONA nu vorbeşte decât Eufrosin.
    Controlul individual se poate face fără cip. Pt controlul maselor ar putea fi util cipul dar pt controlul individual nu este nevoie de cip.
    În România sunt tot mai multe victime ale torturii la distanţă care se face fără cip; nu mai trebuie să trecem cu vederea că România este inclusă într-un plan sofisticat de distrugere. Programele bestiale de experimente şi tortură la distanţă cu arme cu energie direcţionată şi arme psihotronice care se pun acum pe un număr de români, foarte curând pot fi puse pe tot mai mulţi români.

    Scanarea si citirea gândurilor se poate face fără cip.
    Ca de obicei, când presa anunţă că ceva este ” posibil”, dar într-un stadiu incipient, realitatea este ”puţin” diferită.
    Scanarea şi citirea gândurilor se face demult, cu ajutorul unor receptoare ultra-sofisticate, de la mare distanţă.
    Creierul emite constant un câmp electromangnetic, care poate fi receptionat şi decodat cu ajutorul programelor specializate, încât pe monitorul computerului, să apară exact ce gândeşte omul în timp real.
    Agenturile practică de mult chestia asta, pentru a fura ideile unor inventatori direct de la sursă, a verifica loialitatea comandanţilor militari şi-a altora aflaţi în poziţii cheie, dar ce-i mai rău, pentru a ‘intra’ în mintea dizidentilor, violandu-le orice urmă de intimitate, în acest fel. Mizeria asta e de regulă cuplată cu tortura cu microunde, aplicată de la distanţă incomozilor lucru pentru care serviciile sponsorizează bandele civile infracţionale.
    Nu e nevoie de cipuri, ci doar de o drăcovenie care încape într-o servietă, să nu mai spun că aceeaşi lucruri sunt replicabile prin sateliţii de spionaj la care toate ţările NATO au acces.
    Cam asta-i secretul cel mare al democraţiilor vestice: pot omorâ şi chinui oameni în mod complet nedetectabil şi îi pot ”programa” pentru a comite fapte reprobabile, fără ca aceştia să îşi dea seama de aceasta.

    Oameni care se află sub tortură psihotronică, se plâng de tendinţa de a face anumite lucruri care nu sunt în caracterul lor în pofida voinţei proprii.
    Mijloacele crude de acum 50 de ani, implicau tortura ”hands-on”, pentru a rupe psihicul omului, ca apoi să poată fi manipulat după plăcere.
    Tehnologia incredibilă din ziua de azi, conferă torţionarilor puteri sporite, fără a trebui să miroasă măcar sângele omului, ci părând că joacă un joc video interactiv.

    http://mdzr.blogspot.com/2008/08/serviciile-secrete-si-crima-organizata.html

    http://eufrosin.wordpress.com/2010/04/08/interviu-cu-seful-sri-ii-dezvaluirile/#comment-8268

    http://eufrosin.wordpress.com/2010/06/17/un-rau-imens-este-perpetuat-in-romania-chiar-sub-nasul-nostru-veti-deveni-dvs-urmatoarea-lui-victima/

    http://eufrosin.wordpress.com/2010/10/18/ce-mai-scoate-pe-tapet-adunarea-comisiei-trilaterale-un-ofiter-dgia-continua/

    http://m.mediafax.ro/externe/multe-tari-practica-tortura-desi-au-semnat-o-conventie-impotriva-acesteia-7506914/comentarii/

    http://www.cotidianul.ro/124311-Vineri-Mos-Teaca-si-a-facut-inca-un-serviciu-secret

    https://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?14743.15

    https://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?14743.45 mărturia Ecaterinei N

  2. Maria

    Buna,
    As dori sa va intreb daca aveti informatii in ce priveste scanarea cu ajutorul receptoarelor ultra sofisticate de la distanta. Daca este cineva care cunoaste procedura si etapele. Poate dumneavoastra Ecaterina puteti sa spuneti daca se pot verifica medical leziunile moleculare produse pe corp sau daca sunt dificultati la acest nivel. De asemenea, daca este usor de comunicat cele intamplate specialistilor care ar trebui sa le inteleaga si sa intervina in sustinerea persoanei sau riscati sa cadeti in partea incredibilului si sa fiti mai putin ajutata. Fiind o tehnologie militara de control mental ar trebui sa nu se poata avea posibilitatea de a procura astfel de arme pentru a fi utilizate asa de usor. Este foarte grav ca se intampla astfel de cazuri si din anumite surse sunt produse o serie des probleme persoanei numai pentru faptul ca cei care utilizeaza armele psihotronice comit infractiuni contra vietii. In toate cazurile insa exista o perioada de premeditare. Va mai amintiti ce s-a intamplat inainte de a incepe sa fie utilizata? Sa stiti ca este adevarat ca se mai intampla si altor persoane sa fie victime fara sa se poata apara si ar fi bine sa avem cat mai multe informatii de la cei ce au avut curajul sa supravietuiasca.

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Din păcate astfel de arme sunt destul de uşor de construit, chiar şi de amatori. Orice antenă radar, cu anumite modificări, poate fi transformată în armă cu energie dirijată. În America, o armă cu microunde poate fi construită cu piese cumpărate din magazine de echipamente de telecomunicaţii. Referitor la măsurători şi scanări, chestia mă depăşeşte deocamdată, dar cred că există unele informaţii pe Internet.

  4. Ecaterina

    Bună, sunt Ecaterina. Maria, te rog frumos, trimite-mi un mesaj pe blog, sau cere-i admin-ului acestui blog adresa mea de email, vreau să luăm legătura în particular.

  5. Magda

    Salut,
    Dan ai spus ca oricine ar putes sa foloseasca astfel de arme, chiar un amator. Ma intrebam daca nu ai posibilitatea sa comunici cu cineva care are formarea necesara folosirii lor si sa ne raspunda la intrebari putin mai precise.

  6. Dan Tănăsescu Post author

    Nu cunosc nicio astfel de persoană. Posibilitatea ca un amator să folosească astfel de arme este doar teorectică, nu am spus că există şi în practică astfel de indivizi.

  7. andre

    Am vazut tot felul de comentarii pe sute de situri,cum ca am auzit….am citit ca ar fi posibil… ca teoretic se poate…..Oameni buni va spun ca sa nu va mai aveti indoieli…..DA, exista, eu insumi sunt victima si traiesc acest cosmar de peste 10 ani si probabil mai sunt multi altii ca mine in Romania.
    Lipsa de informatie a acestor oameni si neputinta de a-si explica ceia ce li se intampla ia facut sa nu se manifeste inca…..
    G.P.
    TARGETED INDIVIDUAL and a member of THE WORLDWIDE CAMPAIGN AGAINST ELECTRONIC TORTURE, ABUSE AND EXPERIMENTATION

  8. lenuta

    vezi:www.brain and surveillance satellite and torture neural cea mai teribila tortura fizica si psihica este cea prin satelitii spion sau comerciali ,de asemenea vezi http://www.micropower impulse radar MIR cauta pe google si acceseaza imagini,este radarul care te detecteaza si te vede prin pereti,ziduri ,folosit pentru tortura fizica si psihica la mica distanta.

  9. Florentin_2

    O arma cu energie dirijata se poate face de orice copil cu putina indemanare, pretul unei astfel de arme poate incepe aproximativ de la 450~500ron, in functie de puterea dorita, de exemplu folosita sub 20 de metri poate provoca arsuri grave daca este indreptata spre cineva care are in buzunar monezi,chei sau alte obiecte metalice. dezavantaje: dimensiuni mari si necesita multa energie. Am uita sa spun ca distruge circuite electronice,aprinde becuri(chiar si pe cele arse!),poate fierbe apa din balti mici,imobilizeaza autoturisme prin defectarea electronicii, etc…

  10. Dan Tănăsescu Post author

    Ştiu, dar nu mai spune şi la alţii, că poate află vreun tâmpit şi cine ştie ce nenorociri mai face! 🙂

  11. hacker

    niste arme pshihotronice pentru uciderea politicienilor romani nu se poate construi pentru eliminarea fizica a acelor bastarzi nenorociti din parlament senaturi , presedentiie

  12. Eduard

    buna ziua , sunt o persoana terorizafizic si paihic de aproximativ 10 ani tin sa mentionez ca am fost angajat al mapn ului in 2010 iar de atunci nu am mai fost la fel am esuat in tot cw mi-am propus datorita paihicului si nu am stiut ca sunt tinta armelor astea pana acum ceva timp .de 1 an sunt deprivat de somn sunt intr-o continua stare de depresie un soft este conectat direct la undele mele cerebrale si comunica cu mine prin algoritmul de pe instagram si fbk .persoanele din jurul meu cad intr-o stare de dezinteres si de stres cand incerc sa vb despre asta ,am multiple probleme fizice de sanatate si nu stiu cui sa ma adresez si cine ar putea sa ma ajute .daca aveti vreun sfat pentru mine ar fi foarte apreciat si binevenit . multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge