Roberta Anastase vorbeşte despre Holocaust

By | 24 februarie, 2012
Distribuie prietenilor!

Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, a suţinut într-o şedinţă în plen desfăşurată miercuri, că statul român este vinovat de Holocaustul împotriva evreilor.

Pe durata celui de-al doilea război mondial, autorităţile mai multor state europene s-au făcut responsabile de una dintre cele mai grave crime împotriva umanităţii. Milioane de oameni au pierit din simpla vină de a se fi născut şi de a avea o identitate şi comunităţi întregi au fost eliminate fizic într-un proces sistematic şi voit.

În România, conform comisiei internaţionale pentru studierea Holocasustului, autorităţile din perioada celui de-al doilea război mondial sunt responsabile de moartea peste 300.000 de cetăţeni români şi ucrainieni, marea majoritate etnici evrei şi romi, de asemenea 135.000 etnici evrei au fost ucişi în teritoriile româneşti anexate temporar de autorităţile ungare din acea perioadă. Nu în ultimul rând, dintre cei 25.000 de romi, jumătate dintre ei, copii deportaţi în Transnistria, aproximativ 11.000, au murit.

Sursa: Ziare.com

Nu cred că Roberta Anastase este cea mai potrivită persoană pentru a vorbi despre acest subiect. În primul rând pentru că, atunci când vine vorba de cifre şi numărătoarea de persoane, este o catastrofă, dovedind acest lucru în cazul numărării voturilor la Legea Pensiilor.

În al doilea rând, ca reprezentantă de rang înalt al “Celui De-al Doilea Reich Băsist”, care a adus în România “Holocaustul portocaliu” domnia sa este o mică fascistă! Şi cum să pui o fascistă să vorbească despre Holocaust??? 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge