2 păreri la “Maxima zilei

  1. Alex

    E totusi un opiaceu necesar si suficient mentinerii sclaviei. Sclavii au de ales doar intre a gandi pozitiv sau negativ, a crede sau nu intr-o religie sau dogma.
    Pentru dezbinarea populatiilor, a categoriilor, s-au lansat de catre elitele intelectuale (psihologi, sociologi) teorii despre gandirea pozitiva, rapid si suspect mediatizate la colt de strada, radio, tv, ca sa nu mai zic de net. Cunosc persoane cu „gandire pozitiva”, e felul lor de a se masturba psihic, pentru ca n-au bani de altceva. Ratati, neprogresand, invoca pozitivismul doar pentru a acuza.
    Perversitatea sociala consta in urmatorul lucru: asa cum nu toti oamenii pot ajunge patroni (bine bine, sefi, patroni dar peste ce/cine?), ajunsi, afaceristi, profesori, la fel nu pot gandi cu totii pozitiv si nici nu trebuie. Ar creste astfel conflictele interne si ar aparea revolutii necontrolabile.
    Cine scoate carti despre gandire pozitiva gandeste insa pozitiv, eficient, jos palaria! 🙂

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Gândirea pozitivă trebuie să ţină cont de şi să fie în armonie cu societatea şi cu universul, pentru că, dacă ţine cont numai de interesele individuale se transformă în satanism şi anarhism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge