După moţiune politicienii spun lucruri trăznite

By | 28 aprilie, 2012
Distribuie prietenilor!

Pentru că nu poate fi decât o singură “maximă idioată a zilei”, mă văd nevoit să grupez câteva citate aparţinând politicienilor, apărute azi în presă şi care ar putea intra lejer la această categorie.

Ne-am lepădat ca de Satana. Nu era o alianţă viabilă. La Bucureşti, mergem pe propriile picioare. Fostul guvern, mă refer în principal la guvernul PDL condus de Emil Boc, a adus un atentat grav la adresa siguranţei şi a vieţii oamenilor, iar lucrul acesta noi l-am refuzat din momentul în care s-a pus problema să facem o alianţă pentru Bucureşti UNPR-PDL.

Neculai Onţanu, Primarul Sectorului 2

Sursa: Gândul

Domnu’ Onţanu, dar ce făceai bre în 2009, la prezidenţiale, pozai pe afişe electorale şi îl susţineai pe satana în campania electorală?! Ai uitat?! 😆

ontanu campanie basescu

Nu am luat această decizie pe sondaje. Nu le am, nu le-am comandat. Mă bazez pe intuiţie.

Emil Boc, anunţându-şi candidatura la Primăria Cluj

Sursa: Gândul

Care intuiţie domnu’ Boc, aia pe care o aveai şi când erai prim-ministru?!

Domnul Oprea a fost colegul nostru şi nu a fost niciodată un secret că a fost colegul nostru, ca şi mulţi dintre cei de acolo.

Victor Ponta

Sursa: Gândul

Ştim domnule prim-ministru, cum să nu ştim? Domnul Gabriel Oprea a fost şeful mafiei personale a lui Adrian Năstase, după care a dezertat la cealaltă mafie, iar acum se întoarce acasă, fireşte!

O părere la “După moţiune politicienii spun lucruri trăznite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge