Drogul creator de zombi?

By | 3 iunie, 2012
Distribuie prietenilor!

Vă mai amintiţi numeroasele filme şi jocuri ce au ca temă atacurile zombi? Cam toate se desfăşoară după aproximativ acelaşi scenariu: într-un laborator este creat un virus, sau o substanţă, care este apoi eliberată în mediu, fie accidental, fie intenţionat, sub formă de atac terorist. Apoi, oameni normali, infectaţi cu virusul sau substanţa respectivă, se transformă în „morţi vii”, însetaţi de sânge, de carne, sau creier uman.

În America au apărut chiar şi magazine şi site-uri, care comercializează produse menite să contracareze un posibil atac al zombilor şi s-au desfăşurat, de asemenea, evenimente publice care simulau astfel de atacuri, în Marea Britanie parcă.

Se pare însă că aceste scenarii nu sunt izvorâte doar din imaginaţia scriitorilor SF, ci este vorba chiar de intenţia unor cercuri oculte de a transforma acest coşmar virtual în realitate. Cel puţin asta reise din articolul pe care l-am citit pe Adevărul, referitor la recentul caz de canibalism de la Miami, în care un bărbat complet dezbrăcat a fost ucis de poliţişti în timp ce mânca faţa altuia, de asemenea dezbrăcat şi culcat la pământ.

Preşedintele Miami Fraternal Order of Police, Armando Aguilar, crede că incidentul a fost provocat de un nou drog care a condus la alte câteva incidente similare. Doctorii de la secţia de urgenţă a Jackson Memorial Hospital au declarat că şi ei au remarcat o creştere importantă a cazurilor legate de drogul numit „sare de baie” sau „noul LSD”.

În multe cazuri, explică doctorul Paul Adams de la Jackson Memorial Hospital, temperatura consumatorilor creşte extrem de mult, iar aceştia devin foarte agresivi. Unii şi-a folosit fălcile ca armă în timpul atacurilor. Adams susţine că pacienţii erau în stare de delir. „Sunt extrem de puternici, a trebuit să am grijă de un individ de 68 de kilograme despre care ai fi zis că are peste 100 de kilograme. A fost nevoie de şase ofiţeri pentru a-l imobiliza”, a adăugat el.

0 păreri la “Drogul creator de zombi?

  1. Alex

    In filmele cu zombi finalul e cam acelasi-puterea decide sacrificiul populatiei, inclusiv a celor neinfectati. Seria Resident Evil continua cu productiile care sustin acelasi mesaj; zombii sunt doar un pretext. In The Avengers pretextul lansarii unei bombe atomice e absurd, n-aveau cum sa inchida un vortex prin explozie. Filmele hollywoodiene incarneaza terorismul (in versiunea „soft”, psihologica), il justifica si-l amplifica. Mesajul propagat cred ca se reduce la: puterea/guvernul/white house castiga mereu, in timp ce extraterestrii, teroristii, populatia (in ambele variante-infectata de virusi sau victima) pierd. In concluzie, sloganul e „noi va starpim cu orice pretext”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge