Cum poate fi cucerită o femeie în funcţie de zodie (I)

By | 28 octombrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Femeia Berbec

Femeile din Berbec sunt aparent invincibile, dar, în faţa unor complimente inteligent formulate, vor fi lipsite de apărare. De altfel, nativele acestei zodii iubesc viaţa tumultuoasă, le place să fie permanent în centrul atenţiei, sunt sigure pe ele până în momentul în care se iveşte un partener care să le poată domina. Deci, dacă sunteţi un timid, nu încercaţi să faceţi pe eroul, renunţaţi, veţi pierde în mod sigur.

Femeile Berbec preferă sinceritatea, chiar dacă relevarea adevărului ar avea consecinţe dureroase; dorinţa lor de confruntare cu viaţa adevărată, palpabilă, este mai puternică. Nativele sunt femei interesante, pasionale, dar impulsive şi dominatoare. Viaţa alături de ele nu va fi nici blândă, nici monotonă. Dacă sunteţi geloşi şi vă îndrăgostiţi totuşi de o femeie Berbec, înarmaţi-vă cu răbdare; vă va oferi nenumărate ocazii să o suspectaţi de infidelitate, datorită vocaţiei ei de a stârni admiraţia celor din jur.

Femeia Taur

Trăsăturile ei fine, delicate, feminitatea ei accentuată vă vor amăgi uşor, pentru că, în realitate, femeile din Taur sunt diabolice. Forţa lor de atracţie, de care sunt tot timpul conştiente, va anula repede voinţa unui partener care nu este la înălţimea exigenţelor ei. Nativele din Taur au simţ practic, sunt iubitoare de confort şi de lux. Dacă vă înarmaţi cu aceste date, iată o primă cale spre inima lor.

Ţineţi cont, în plus, că femeia Taur este foarte posesivă, geloasă şi destul de exigentă în ceea ce priveşte sexul. Dacă nu sunteţi un amant perfect, este mai bine să evitaţi întâlnirea cu nativele acestei zodii. Dacă, totuşi, v-aţi încumetat şi aţi fost acceptat, sunteţi un bărbat fericit. Când ştie că este iubită, femeia Taur dă totul, fără rezerve iar tandreţea şi fidelitatea ei vă vor răsplăti pentru tot ce aţi înfruntat ca s-o cuceriţi.

Femeia Gemeni

Nativa din Gemeni este un partener excelent de conversaţii elevate. Dacă ştiţi să-i furnizaţi teme interesante, vă va asculta cu sufletul la gură, apoi va completa ceea ce, cu siguranţă dumneavoastră nu ştiaţi. Este zodia femeilor intelectuale. Iubesc intimitatea creată de o încăpere tandră, ospitalieră, asortată cu aburul de cafea şi fumul de ţigară. Femeile din Gemeni vor pune preţ pe frumuseţea interioară, pe cea care răzbate din fiinţa dvs. Dacă sunteţi în posesia acestui dar, fiţi siguri că ea va şti să culeagă perla sufletului dumneavoastră.

Femeia Rac

Femeile Rac sunt nişte visătoare. Ele îşi vor căuta toată viaţa prototipul visurilor lor de tinereţe. Nativele au un fizic foarte atrăgător. Dacă sunteţi nişte seducători, veţi reuşi să vă apropiaţi de femeia Rac, dar, atenţie, dacă o veţi părăsi nejustificat, nativa va suferi până la traumă, până la a-şi modifica personalitatea. Dacă însă sunteţi un îndrăgostit devotat, veţi avea parte de multă afecţiune şi de o splendidă poveste de dragoste. O observaţie ar fi binevenită totuşi: femeile Rac sunt îndrăgostite de obiectele rafinate: bijuterii, blănuri, parfumuri fine. Dacă sunteţi prea econom, nu vă angajaţi într-o relaţie de durată; soţiile sau amantele din Rac sunt nişte femei costisitoare.

Femeia Leu

Fascinante, misterioase, femeile Leu reuşesc să blocheze orice tentativă de apropiere. Vă veţi putea apropia de ele hrănindu-le orgoliul, dar, atenţie, când simţiţi că sunteţi victima farmecelor lor, femeile Leu vor declanşa o luptă feroce, pentru că nu suportă oamenii slabi. Fiţi prudenţi deci şi acţionaţi în aşa fel încât, niciodată să nu fie sigure de dumneavoastră. Leoaicelor le place să se lupte pentru a obţine ceea ce vor; oferiţi-le deci această ocazie şi veţi trăi o poveste de dragoste adevărată.

Femeia Fecioară

Dacă vă îndrăgostiţi de o Fecioară este necesar să vă înarmaţi cu timp şi cu răbdare. Chiar dacă sunteţi un cuceritor prin definiţie, cu Fecioara nu vă va fi uşor. Nativele acestei zodii au nevoie de „calitate”, de rafinament, ele detestă tot ce este banal. Dacă veţi reuşi să vă apropiaţi sufleteşte de o Fecioară, veţi descoperi romantismul ei, foarte bine ascuns la început.

Pentru următoarele 6 zodii intraţi aici.

Pentru o astrogramă natală completă, puteţi face o comandă aici.

Category: Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge