Cum poate fi cucerită o femeie în funcţie de zodie (II)

By | 30 octombrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Femeia Balanţă

De cucerit, veţi cuceri uşor o nativă din Balanţă, cunoscut fiind faptul că ea nu suportă singurătatea, dar problema va fi să o păstraţi, să fiţi destul de valoros ca să rămână lângă dvs. Balanţa este o eternă indecisă, ea îşi şlefuieşte preferinţele precum faţetele unui cristal. Este o femeie extrem de greu de înfruntat pentru că este conştientă de valoarea ei şi nu se va sfii să vă deteste, dacă o dezamăgiţi. Balanţele rămân, inexplicabil, nemăritate şi aceasta numai din cauza nesfârşitelor căutări şi a dorinţei de perfecţiune. Balanţa excelează în a da ordine, în a dirija personalul, dar acceptă cu greu să spele ea însăşi vasele. După cum vedeţi, viaţa lângă o Balanţă este destul de complicată. Dacă aceste date nu v-au descurajat, căutaţi o Balanţă care va avea putere ca, periodic, să vă facă viaţa senină.

Femeia Scorpion

Cu femeia din Scorpion are şanse numai cel care este tenace şi constant. Ea aşteaptă încrâncenat marea iubire. De altfel, nativa din Scorpion are toate calităţile pentru a o întâlni. Ea detestă minciuna, îşi doreşte un bărbat dintr-o bucată, loial şi dispus la sacrificii. Nativele semnului sunt femei foarte inteligente, spontane, dar, atenţie, foarte geloase. O astfel de femeie vă va urmări pretutindeni şi dacă veţi minţi, sistemul ei radar vă va descoperi imediat. Dacă sunteţi bărbatul care suportă prezenţa continuă a unei femei, lucrurile vor decurge excelent, dacă aveţi nevoie de reculegeri, meditaţii şi singurătăţi patetice, femeia Scorpion nu este sub nicio formă indicată, aceasta fiind tipul de femeie care se dedică unui bărbat până la autodistrugere. Dacă veţi face imprudenţa să o părăsiţi cât timp este încă îndrăgostită, veţi îndeplini toate condiţiile pentru a fi compătimit.

Femeia Săgetător

Sunt femei cărora le place să exagereze pe toate planurile. Sunt foarte schimbătoare, contradictorii până la disperare. Cu o nativă din Săgetător veţi traversa toate registrele umane emotive. De obicei, îşi lasă descoperit un egoism feroce, mult prea târziu. Uneori nativele sunt enervant de moraliste, iar când se plictisesc, devin de-a dreptul rele. Nu este uşor de trăit cu o Săgetătoare, dar poate fi amuzant, cu condiţia să aveţi simţul umorului.

Femeia Capricorn

Ca să cuceriţi o femeie din această zodie, trebuie să fiţi un bărbat excepţional: sau foarte frumos, sau foarte inteligent, sau foarte bogat, dacă nu cumva, toate la un loc. Nativele sunt femei realiste, convenţionale. Uneori sunt exagerat de senzuale, alteori tind spre frigiditate. Dacă sunteţi un om important, veţi avea cu siguranţă succes, deoarece nimic nu le impresionează mai mult pe nativele semnului decât bărbatul care a învins. Dacă nu aveţi ambiţii precise, dacă vă place să trăiţi în anonimat, evitaţi această zodie, căci veţi sfârşi prin a fi târât ca o greutate inutilă şi puţin ridicolă.

Femeia Vărsător

Nativa din Vărsător are o vitalitate canalizată intelectual, deci va trebui să fiţi la înălţimea spiritului ei. Este foarte inteligentă şi dacă i-aţi trezit interesul, înseamnă că sunteţi sclipitor. Viaţa cu această femeie va fi agitată, însă, consolaţi-vă la gândul că Vărsătoarele sunt prietene de nădejde şi destul de puternice, încât să vă elibereze de problemele care vă apasă.

Femeia Peşti

Sunt femei foarte erotice, dar această calitate se dovedeşte greu de descoperit, deoarece nativa din Peşti vă va respinge mai întâi. Nativele au o mare putere de adaptare, îmbinată însă cu o doză considerabilă de autoflagelare. Dacă îi veţi permite câte o escapadă sentimentală, lucrurile vor merge bine, dacă veţi fi însă dur, neiertător, gelos, va deveni agasantă cu lamentaţiile şi lacrimile ei.

Pentru primele 6 zodii intraţi aici.

Pentru o astrogramă natală completă, puteţi face o comandă aici.

O părere la “Cum poate fi cucerită o femeie în funcţie de zodie (II)

  1. Andrei

    Femeia nascuta in zodia Balanta se cucereste cel mai greu (chiar ani de zile), insa efortul se merita, asa cum spunea Jean Grenier ca: In viata, cel mai greu lucru de pastrat e echilibru; intr-adevar femeia balanta reuseste sa mentina acest echilibru de care avem nevoie toti. Sunt inteligente, muncitoare, loiale si intr-adevar au o unicitate si simplitate cum greu gasesti la alte zodii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge