Cum au ajuns ieşenii să plătească cea mai scumpă giga-calorie

By | 18 decembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Am urmărit cu stupoare un reportaj-anchetă realizat de TeleM în care este prezentată drama locuitorilor Iaşului, ce sunt nevoiţi să achite facturi la căldură ce pot ajunge şi la 800 – 1.000 de RON pe lună. Totul este rezultatul corupţiei şi incompetenţei aleşilor locali şi o privatizare păguboasă, în urma căreia termoficarea oraşului a fost cedată firmei franceze “Dalkia”.

2 păreri la “Cum au ajuns ieşenii să plătească cea mai scumpă giga-calorie

  1. iulian

    Primarul este pus de oameni. Tot oamenii il pot da jos daca vor, daca nu le este frica si/sau lene. Daca numai stau in casa si se imput ca branza n-o sa se intample nimic niciodata. In tara in care oaia este animalul suprem se pot intampla abuzuri de genul asta.

  2. Gabi Dumitrescu

    800-1000 e jucarie. Iarna trecuta au fost si cazuri de 1200 RON la 2 camere, asta cu repartitoare care NU erau deschise la maxim. Eu am platit maxim ~460 RON cu un singur calorifer functional, in dormitor, unde am mentinut constant ~21 de grade, avind copil mic. In vara mi-am pus frumos centrala, iar in ultima luna am consumat gaz de ~260 RON, asta implicind temperaturi intre ~20-21.5 grade in toata casa. La cum se vede treaba, o sa inghete foarte multi prin case si cu asta basta, sau vor plati chiar si cite 1500 RON sau mai mult pentru a astupa gaurile lu’ Nichita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge