Germania îşi deportează pensionarii

By | 28 decembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Germania este considerată în prezent prima putere economică a Europei şi cu toate astea nu poate asigura propriilor pensionari o bătrâneţe liniştită în ţara lor, din cauza costurilor prea mari.

Din ce în ce mai mulţi bătrâni sau persoane aflate în nevoia unor îngrijiri medicale sunt trimişi în afara ţării din cauza costurilor uriaşe din ţara lor. Cercetătorii au observat că 1.146 de pensionari germani locuiau în azilele din Ungaria în 2011, peste 3.000 în Cehia şi aproximativ 600 în Slovacia, precum şi în ţări ca Spania, Grecia şi Ucraina, dar şi Thailanda sau Filipine. Potrivit Biroului federal german de statistică, aproximativ 400.000 de bătrâni se află în imposibilitatea de a-şi permite internarea într-un cămin, deoarece speranţa de viaţă a crescut, în timp ce pensiile au rămas la acelaşi nivel.

Sursa: Realitatea

Vă daţi seama, în aceste condiţii, ce viitor ne rezervă nouă românilor Uniunea (Sovietică) Europeană??? Pensionarii români vor avea cu siguranţă locuri rezervate în Somalia, Rwanda sau Afganistan.

2 păreri la “Germania îşi deportează pensionarii

  1. ChavaLito^

    si treaba asta vine odata cu datoria publica si deficitul bugetar pe care nu imi dau seama Cui le datoreaza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge