În umbra lui Hermes – documentar despre genocidul bolşevic din Rusia

By | 28 decembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

După ce veţi vedea acest documentar excepţional vezi realiza că nu aţi ştiut până acum nimic despre comunism şi ce este el de fapt. Este cel mai bun documentar pe care l-am văzut până acum şi prezintă pe baze istorice bine documentate, revoluţia care a dus la instaurarea regimului comunist bolşevic în Rusia de către francmasonii americani, finanţată masiv, cu zeci de milioane de dolari, de bancherii Illuminati de pe Wall Street, precum şi genocidul care a urmat în care sute de milioane de oameni au fost ucişi prin metode atroce, fie executaţi, fie din cauza foametei, fie în lagărele de muncă forţată.

Documentarul este realizat de Jüri Lina, scriitor, regizor şi producător muzical estonian, persecutat el însuşi în perioada regimului comunist şi are la bază cartea intitulată „Sub semnul Scorpionului”, scrisă tot de el, în care este revelat faptul că mişcarea comunistă nu este una de natură politică, ci un cult satanic, practicat de francmasoni şi Illuminati, iar crimele care au fost făcute în numele lui sunt de fapt jertfe rituale aduse zeului Moloch.

Acesta este poate unul dintre cele mai importante filme care au fost făcute vreodată şi merită văzut neapărat.

4 păreri la “În umbra lui Hermes – documentar despre genocidul bolşevic din Rusia

  1. Dan Tănăsescu Post author

    Există Dumnezeu sau e doar o poveste? Există satana sau e doar o poveste? Există Yehova sau e doar o poveste? Există zeii Olimpului, Zalmoxe, Shiva, Allah, sau sunt doar o poveste? Nu contează dacă zeii există sau nu, ci doar faptele pe care le fac oamenii în numele lor!

  2. Raul Noica

    Pai asa putem spune ca fiecare razboi e facut in numele unui zeu al razboiului !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge