2013 este anul cutremurelor?

By | 2 ianuarie, 2013
Distribuie prietenilor!

În ultima vreme, încă din 2012 s-au înmulţit numărul ştirilor care anunţă producerea de mici cutremure în zona Vrancea. Poate că e vorba şi de exagerări ale presei, care stă toată ziua cu ochii pe seismografe, dar cert este că aceste cutremure se produc, pe unele dintre ele sesizându-le personal, fără să aflu despre ele de la ştiri.

Chiar de la începutul anului am citit articole în care se preciza că 2013 va fi unul foarte activ din punct de vedere seismic. Sunt preconizate în jur de 15 cutremure mici în fiecare lună, dar există şi posibilitatea producerii unora mai puternice.

Dacă privim situaţia din punct de vedere ezoteric, lucrurile par să fie şi aici în favoarea ideii producerii unor cutremure mai dese şi/sau mai puternice. Vibraţia numerologică a anului 2013 este 6 (2 + 0 + 1 + 3 = 6). Din ce am citit eu în domeniul numerologiei anul universal 6 este favorabil mişcărilor tectonice, argument în susţinerea acestei idei fiind şi faptul că, în multe cazuri, anii în care s-au produs cutremure importante au avut cifra de vibraţie 6 (1977, 1986, 2004).

De asemenea în zodiacul chinezesc anul acesta se află sub semnul Şarpelui de Apă Neagră, iar aceasta prevesteşte instabilitate, fertilitate şi schimbări neaşteptate. Şi să nu uităm că şarpele în ezoterism este legat de energiile telurice, iar anii 1977 şi 1990, în care s-au produs cutremure majore au fost tot sub semnul Şarpelui.

O părere la “2013 este anul cutremurelor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge