Grupul Bilderberg se reuneşte anul acesta în Marea Britanie

By | 12 mai, 2013
Distribuie prietenilor!

Poliţia din Hertfordshire a confirmat că anul acesta Grupul Bildergberg se va reuni la începutul lunii viitoare la luxosul hotel Grove, din Watford, Marea Britanie. Peste 100 dintre cei mai influenţi lideri ai lumii se vor întâlni clandestin pentru a discuta în spatele uşilor închise politica globală, informează infowars.com.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a confirmat informaţia şi a precizat că autorităţile nu vor împiedica persoanele care vor să protesteze paşnic. Poliţia insistă, citată de Watford Observer, că demonstraţiile sunt permise (în ciuda unui “exerciţiu de securitate” care este aşteptat să se desfăşoare în jurul hotelului pentru a ţine curioşii la depărtare), Bilderberg învăţând din experienţele trecute că tratarea jurnaliştilor şi protestatarilor cu dispreţ conduce la o atenţie negativă din partea presei.

Potrivit Watford Observer, conferinţa se va desfăşura în perioada 6-8 iunie, dar se preconizează că cei mai mulţi participanţi vor pleca în dimineaţa zilei de 9, după cum presupune obiceiul.

Sursa: DCNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge