Băsescu vrea să-l pună pe Mugur Isărescu preşedinte?!

By | 19 mai, 2013
Distribuie prietenilor!

Au apărut zvonuri conform cărora, atunci când îşi va lansa partidul propriu numit Mişcarea Populară, în încercarea de „refacere a dreptei” şi revenire la putere, Traian Băsescu îl va avea în calitate de candidat la preşedinţia României pe actualul guvernator BNR Mugur Isărescu.

Pentru că poziţia lui în fruntea Băncii Nationale este pusă sub semnul întrebării – se fac jocuri pentru ca acesta să fie ultimul mandat -, Mugur Isărescu a lucrat intens la consolidarea imaginii sale pe plan extern. Demers încununat de succes, după cum susţin surse politice, care au explicat că sprijinul şi capitalul dobândit i-ar putea servi la fel de bine lui Isărescu şi pentru o eventuală candidatură la prezidenţiale.

Pentru că la capitolul încredere, guvernatorul BNR stă foarte bine şi în ţară, reprezentanţii ”noii drepte” nu ascund faptul că Isărescu ar fi omul de care au nevoie, ba chiar au precizat că Traian Băsescu va încerca să-l convingă să accepte statutul de prezidenţiabil. Chiar dacă nu există o certitudine că Mugur Isărescu îşi va asuma acest rol,  şeful BNR apare deja în toate sondajele de opinie, fiind prezentat ca posibil/viitor candidat al dreptei.

Sursa: eNaţional.ro

Lăsaţi-mă să ghicesc: Mugur Isărescu – preşedinte, Traian Băsescu – prim-ministru şi Elena Udrea la Turism şi Dezvoltare Regională! Nu-i aşa?! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge