Cuplu de lesbiene mamă şi fiică

By | 15 septembrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Maria și Vertasha Carter sunt mai mult decât mamă și fiică. Ele sunt, de asemenea, un cuplu de lesbiene.

mama si fiica lesbiene

„Vertasha și eu știam că eram atrase una de cealaltă, de când ea a avea șaisprezece ani”, a declarat Mary Carter. „Dar am decis să așteptăm să facem sex până când ea a împlinit optsprezece ani, vârsta legală. Acum vom face publică relația noastră pentru a ajuta alte persoane care ar putea fi într-o relație gay mama-fiică să se simtă încrezătoare și să se afişeze. Vrem ca lumea să știe că ne iubim una pe cealaltă ca mamă şi fiică și romantic. ”

Legile interzic incestul în mare parte din cauza consangvinizării și defectelor congenitale care de multe ori pot apărea ca o consecință.

„Suntem femei, așa că Vertasha și eu, evident, nu putem face copii”, a declarat Mary Carter. „Ar fi cazul dacă tatăl ei (el nu mai este în peisaj) ar lăsa-o gravidă și un copil s-ar naşte cu malformații, dar noi nu facem rău nimănui. Suntem o nouă minoritate și vrem doar acceptare.”

Vertasha este de asemenea aparent fericită cu relația.

„Mama mea este încă pe mama mea. Ea face lucruri normale pentru o mamă: îmi cumpără haine, plăteşte pentru hrană, îmi spune să fac patul. Doar că se întâmplă, de asemenea, să ne bucurăm de sex una cu cealaltă.”

Sursa

Deci, să înţelegem că a mai apărut încă o minoritate sexuală, care are nevoie de „drepturi”: lesbienele incestuoase. Din păcate, atât în Occident, cât şi la noi lucrurile anormale şi bolnave sunt prezentate ca fiind fireşti şi naturale. Să vedem până unde se va ajunge! 🙁

2 păreri la “Cuplu de lesbiene mamă şi fiică

  1. Pingback: Credinta stramoseasca, identitatea nationala si familia traditionala impiedica distrugerea mentala, psihica si spirituala a omului. Fenomenul gay, lobby drepturi lgbt, promovarea homosexualitatii in Romania (nom) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre

  2. red

    cum ramine cu prostiile taranesti cu vestul ala civilizat si avansat?! unde este?! se mai trezesc taranii din prostia lor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge