Judecător din Texas îşi bate fiica handicapată cu cureaua

By | 2 noiembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

La noi în România se face multă propagandă cu copii abuzaţi şi maltrataţi de către părinţi, scoţându-se în evidenţă faptul că suntem un popor înapoiat şi violent. Străinii vin să ne dea lecţii despre modul cum ar trebui să ne educăm copiii, o grămadă de organizaţii umanitare vin la noi să deruleze campanii, să facă documentare şi să ne arate cât de civilizaţi sunt ei faţă de noi.

Cu toate acestea străinii nu sunt mai grozavi decât noi românii, la capitolul metode civilizate de educaţie. Un video recent încărcat  pe Youtube arată cum William Adams, judecător din Texas îşi bate fiica cu cureaua, cu multă cruzime, deşi aceasta are dizabilităţi, pe motiv că ar fi descărcat jocuri şi muzică de pe Internet. După cum se poate vedea din filmuleţ, chiar şi mama fetei îl susţine pe judecător, ameninţând-o, de asemenea pe fetiţă cu bătaia.

Fetiţa suferă de la naştere de paralizie crerebrală ataxică, fapt care i-a determinat pasiunea irezistibilă pentru tehnologie, dar, în ciuda acetui fapt, tatăl ei îi interzice acest lucru şi o supune unor abuzuri repetate. De asemeni şi mama fetiţei este abuzată şi obligată să participe la aceste violenţe împotriva copilului.

6 păreri la “Judecător din Texas îşi bate fiica handicapată cu cureaua

  1. mihailAndrei

    http://www.youtube.com/watch?v=omy24KC3LzU&feature=channel_video_title

    http://www.youtube.com/watch?v=9s5hvGSKonE&feature=channel_video_title

    Poftim aici indoctrinare la penticostali ,normal ca presa nu sufla o vb ,astazi, cine vrea sa devina celebru, cine vrea sa-si castige painea intr-un mod facil, e suficient sa intre in corul celor ce ataca Ortodoxia, istoria si cultura neamului romanesc.

    Poti avea mare “succes” in viata, poti sa devi “cineva” daca iesi in public si spui ca Ortodoxia e ponosita, retrograda si antisemita, iar cultura e nesemnificativa.

    Vei fi apaludat si recompensat ,dar cei ce fac asta nu-s decat Iude ce se bucura la treizeci de arginti.

    Treaba e clara, nu cedam in fata sectelor, chiar daca unii lideri se lauda ca ne toarna la “parlamentari credinciosi” precum Lucian Tipei.

    http://www.youtube.com/watch?v=H8F0HAebsSg&feature=channel_video_title
    mihailAndrei´s last blog post ..Pentru cei ce se cred stăpânii noştrii

  2. nicole

    L-as omori cu mana mea! Iar pe maica-sa as snopi-o din bataie!

  3. Alex

    Un cuplu psihopatic ce va deveni ideal-tip-ul de model familial din viitor. Unii parinti erau calai pe vremurile cand aveau mult mai putine de defulat si lumea, in genere, era mai intreaga la cap. Ma mir ca n-au aparut manuale alde Cum sa-ti snopesti in bataie copilul eficient.
    Insa pe vremea cand luam palme tip ciocan in cap nu erau camere video incat sa fi putut filma.
    As pune pariu ca biata fata va mai sta multi ani cu parintii, asa se implinesc destinele stabilite: diavolul mai intai te infrange apoi iti spune, in cadrul unui spectacol bine regizat (net superior oricarui regizor uman) ca esti liber sa te dezvolti, sa-ti iei soarta in maini.
    Violentele domestice arata primitivismul milenar in care ne scaldam. Lupta impotriva familiei este si ea de milenii, in fond cum ar putea fi omul infrant mai bine daca nu in/prin/din familie, atat ca victima cat si ca asupritor, mai ales?
    Justitiari sunt acei ratati care prefera sa loveasca un caine in loc sa-l mangaie, de obicei persoane cu o tara ereditara dar si educativ continuata. Cat pe ce sa accept eugenia, dar asta ar insemna ca victimele sa devina mai tirani decat tiranii, ciclul s-ar perpetua si mai mult decat atat, amplifica. Sa luam de exemplu evreii care au ridicat victimologia la rang de regina a lumii. Trebuia sa ajung si la evrei, singurii care au o mare problema cu familia crestina, si de fapt cu ideea de familie. Cititi Vechiul Testament si o sa vedeti cum sunt privite scatoalcele aspupra unui copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge