Americanii vor un nou guvern-marionetă la Bucureşti

By | 23 octombrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Din păcate mai sunt o grămadă de naivi în România care îşi fac iluzii că există democraţie şi că votul lor contează. Văd că mulţi se agită să îndemne lumea să iasă masiv la vot, alţii să boicoteze votul, alţii sunt disperaţi ca nu cumva să iasă Ponta preşedinte, alţii sunt înnebuniţi să o promoveze pe Monica Macovei, Iohannis sau Elena Udrea.

În realitate, nu prea contează câtă lume vine la vot, cine votează şi pe cine votează. România fiind o colonie, conducătorii ei sunt numiţi de către puterile occidentale, iar alegerile sunt doar un spectacol, un fel de reality show ce are ca scop crearea iluziei că voinţa populară este cea care contează.

Preşedintele pe care l-au numit americanii, sau cel puţin cel care are cele mai mari şanse să fie numit, este Victor Ponta, dar doar cu condiţia ca acesta să garanteze instalarea unui guvern-marionetă de tehnocraţi, adică oameni instruiţi şi aflaţi în slujba oligarhiei bancaro-corporatiste internaţionale şi să nu permită nici unui politican din PSD, sau coaliţia aflată la putere, să acceadă la funcţii în executiv. Mai exact să nu permită reprezentaţilor aleşi prin vot popular să ia decizii la nivel de stat, controlul total trebuind să fie în mâinile puterilor străine.

O dovadă în acest sens este şi recenta convorbire telefonică între Victor Ponta şi Joe Biden, în care acesta din urmă i-a transmis actualului premier „indicaţii preţioase” de la „Înalta Poartă”.

Informaţii puse la dispoziţia Ziuanews susţin faptul că SUA doreşte ca Victor Ponta să ajungă preşedintele României cu condiţia de a face curăţenie în partid, americanii insistând că degeaba „baronii” ajung după gratii pentru faptele de corupţie comise, dacă protejaţii lor vor fi promovaţi în viitorul Guvern, după cum o arată informaţiile alarmante ale serviciilor secrete.

Astfel că, aşa cum în ultima vreme ne-am obişnuit ca, atunci când vor ceva, americanii să şi obţină, mai mult ca sigur că speranţele unor tineri politiceni de a ajunge la masa guvernării se vor spulbera ca nişte baloane de săpun. Ca şi iluziile celor care i-au lansat în politică şi care acum, când se confruntă cu probleme grave în Justiţie, trag cu disperare sforile pentru a-şi păstra sferele de influenţă prin intermediul unor oameni de încredere. Însă se pare că există deja o listă neagră a celor indezirabili care, chiar dacă se vor bucura de sprijinul politic al unor organizaţii puternice din PSD sau din partidele aliate, nu vor fi lăsaţi totuşi să acceadă la portofoliile mult râvnite.

Este vorba despre câteva ministere care sunt deja adjudecate pentru tehnocraţi care au trecut cu brio testele de integritate făcute în avans de către serviciile specializate. Şi care, pentru a se salva cel mult aparenţele, vor fi anuntaţi ca bucurându-se de sprijinul politic al partidelor de guvernământ. Iar cum viitorul guvern nu va fi totuşi asumat şi oficial drept unul format exclusiv din tehnocraţi, foarte probabil că se vor păstra şi unele ministere secundare pentru politicieni fără cărţi de vizită prea impresionante.

Sursa: ZiuaNews

Dacă nici acum nu v-aţi trezit, tot ce pot face este să vă urez mult succes în continuare la înjurat pe reţelele de socializare şi la pus ştampila pe candidatul preferat. 🙂

5 păreri la “Americanii vor un nou guvern-marionetă la Bucureşti

  1. Pingback: Americanii vor un nou guvern-marionetă la București |

  2. concediere.wordpress.com

    🙂 plus „nu conteaza cine voteaza, ci cine numara voturile”
    pe de alta parte, referitor la „informatii puse la dispozitia Ziuanews…” = informatiile astea „din surse” pot fi o alta manipulare, inducerea in opinia publica a ideii ca „jocurile sunt facute” deja, astfel incat toata lumea sa stea linistita acasa, totul fiind sub control 🙂
    oricum la vot, din ceea ce s-a observat in anii anteriori, o sa mearga in cea mai mare parte oamenii nevoiasi, disperati dupa o cat de mica pomana electorala sau doar amagiti cu un trai mai bun…minciunile dintotdeauna..
    …si totusi, ce e de facut daca chiar vrei sa incerci sa schimbi ceva? 🙂 daca mergi la vot, ar fi degeaba, jocurile fiind facute, daca nu mergi, iar degeaba, jocurile fiind facute…alta dilema existentiala 🙂
    Maria
    concediere.wordpress.com´s last blog post ..O noua meserie in Romania : caine!

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Ziua News este un site serios, în care am încredere. Ca simplu cetăţean este o prostie să încerci să schimbi ceva de unul singur. 🙂

  4. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge