Doamna Nuland vrea să adoptăm Legea Big Brother

By | 15 ianuarie, 2015
Distribuie prietenilor!

După recentele „atentate teroriste” de la Paris, profund îngrijorată de soarta românilor şi ca dovadă a iubirii ce ne-o poartă, doamna Victoria Nuland a venit la Bucureşti într-o vizită de prietenie.

Şi dacă tot a venit, i-a chemat pe preşedinte, premier şi pe ministrul de Externe să dea „un extemporal la democraţie”, aşa cum îi place presei licuriciste să spună, şi să le dea şi o listă cu indicaţii preţioase din partea sediului central al licuricilor.

Surse din mediul politic au declarat că la vizita pe care Victoria Nuland a întreprins-o în Romania, la întâlnirile cu preşedintele Klaus Iohannis şi ministrul de Externe Bogdan Aurescu, aceasta a insistat pentru aplicarea Legii Big Brother în Romania, ţinând cont de recentele evenimente de la Paris, soldate cu mai mulţi morţi în urma unor atacuri teroriste.

Sursa: Ziua News

Cu ocazia altor vizite în România, doamna Nuland s-a declarat o înfocată susţinătoare a „statului de drept”. De aceea sunt puţin nedumerit. Oare doamna komisar american nu ştie că Legea Big Brother a fost declarată de CCR ca fiind neconstituţională?! Cum putem adopta o lege neconstituţională şi să apărăm în acelaşi timp statul de drept??? Ca să nu mai vorbim de drepturile omului şi alte chestii democratoide promovate tot de poporul doamnei Nuland! Sau poate cumva, statul de drept e valabil numai atunci când consideră „înalţii emisari americani”, în funcţie de interesul de moment?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge