Multinaționalele au avut afaceri de 112 miliarde de euro în România în 2013

By | 7 octombrie, 2015
Distribuie prietenilor!

Conform informațiilor Institutului de Statistică date publicității, filialele străine ale companiilor multinaționale au avut afaceri de 112 miliarde de euro în România în 2013, adică 48% din cifra de afaceri totală a companiilor locale. Datele pentru anul trecut vor fi afișate la sfârșitul lunii septembrie 2016, informează Mediafax.

Studiul “Activitatea filialelor străine din România”, oferă informații despre indicatorii economici cheie, cifra de afaceri, numărul de salariați și valoarea adaugată brută la costul factorilor ai filialelor companiilor străine.

Punctul forte al multinaționalelor a fost industria, care reprezintă 61% din cifra de afaceri în România. Pe ultimul loc sunt construcțiile cu 17%, în timp ce comerțul beneficiază de o reprezentare de 45%, apropiată de cea pe întregul sistem local de companii.

Sursa: Cotidianul

Şi cu toate astea România nu are bani pentru şcoli, spitale, copiii săraci bolnavi de cancer, nu are bani pentru pensionari, pentru investiţii etc. De vină e, bineînţeles, BOR, care nu dă bon fiscal pentru lumânări şi icoane şi construieşte Catedrala Mântuirii Neamului, din banii proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge