Străinii scot din ţară 20 de miliarde de euro pe an

By | 19 martie, 2015
Distribuie prietenilor!

Zilele trecute, m-a vizitat un cunoscut finanţist, fost preşedinte-director general al unei mari bănci. Realmente, omul e un profesionist redutabil şi are proprietatea cuvintelor. Ce am aflat de la el? Că Mafia străină scoate din România, an de an, fabuloasa sumă de 20 de miliarde de euro! Am întrebat dacă e vorba, cumva, de valoarea unor materii prime (aur, hidrocarburi, material forestier etc.). Nu, alea sunt separate – mi-a răspuns oaspetele. Cele 20 de miliarde sunt bani gheaţă, transferaţi de cei de la Petrom, de la ALRO Slatina, de la SIDEX Galaţi, de la DACIA, din bănci etc. Oaspetele a insistat că nu sunt bani furaţi, ci profituri.

Corneliu Vadim Tudor

Sursa: Tricolorul

Această sumă reprezintă doar profiturile realizate legal, adică declarate, dar închipuiţi-vă câţi bani se mai scot din ţară din economia subterană şi din profiturile nedeclarate realizate de speculanţii şi afaceriştii străini şi autohtoni!

4 păreri la “Străinii scot din ţară 20 de miliarde de euro pe an

  1. CITADELA

    Nu-I prea mare tributul platit stapinilor. Daca ne gindim un pic putea fi mai rau ca pe vremea turcilor cind nu aveai la ce banca sa te adresezi pentru un imprumut pentru a plati tributul. Acum te imprumuti si ai rezolvat problema. La fel De ex., tributul rusilor este de I MILIARD SI CEVA PE ZI…cam 400 de MILIARDE pe an (conform Dep Feodorov si Starikov) insa ei platesc din resurse…. Putin la asta lucreaza in present, la reducerea DARILOR, dar deocamdata cam bate pasul pe loc.

  2. red

    adica vesticii sint atit de prosti incit se multumesc doar cu 20 mrd?! asta este suma care reprezinta numai evaziunea fiscala. romanii contribuie cu poeste 100 de miliarde anul la buzunarele vestului. iar in plus pt ca n-au minte pot fi folositi la orice asa cum ar fi de exemplu chiar distrugerea statelor vestice pt ca asta se face cu emigrantii si d-aia sint produsi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge