Noi muncim, nu gândim!

By | 20 septembrie, 2019
Distribuie prietenilor!

Există o categorie de sclaveți „de dreapta”, destul de numeroasă, care sunt de „de dreapta” până la moarte şi cu orice preţ. Acest tip de zombi moderni, care există în două variante, sclavetele corporatist şi sclavetele cu profesie liberală, adoră până la lacrimi Occidentul şi „valorile” acestuia şi sunt convinși că singurul sistem economic viabil, care este totodată „cel mai minunat” şi unicul capabil să aducă progres şi bunăstare este cel capitalist.

Sclavetele de dreapta are convingerea fermă că singura metodă pentru a trăi mai bine şi a obţine bunăstarea materială (de cea spirituală nu are nevoie) este să fii harnic şi să munceşti din ce în ce mai mult. De aceea, este dispus să muncească pe brânci până face depresie, sau, mai rău, infarct miocardic.

Ceea ce nu realizează acest „sclav fericit” este faptul că, pentru a fi de două ori mai prosper, trebuie să muncească de zece ori mai mult! De asemenea, nu realizează că este condiţionat pavlovian să risipească tot ce agoniseşte, consumând şi achiziţionând lucruri, care în mare măsură nu îi sunt necesare.

Motivul pentru care nu îşi dă seama că este exploatat, este acela că nu este capabil (deşi se crede inteligent şi educat) să observe şi să conştientizeze mecanismele financiar-economice şi psihologice prin care nişte paraziţi, mult mai bogaţi decât el, duc o viaţă de lux pe spinarea lui şi a noastră a tuturor, fără să munceasă deloc!

Este aceeaşi situaţie ca şi în cazul animalului de povară, care, deşi simte greutatea care îi apasă spinarea, nu realizează că acea greutate i-a fost pusă în spate de către om. Animalul e fericit că, după ce va căra povara, va primi hrană, apă şi se va putea odihni puţin.

Chiar dacă unii dintre aceşti sclaveţi capitalişti au sentimentul că ceva nu este în regulă cu Sistemul şi cu viaţa lor, dau vina imediat (aşa au fost programaţi mental) pe „asistaţii social”, care sunt puturoşi, comunişti şi aşteaptă ca Statul să le dea „pomeni” din „banii lor”, ai sclaveţilor de dreapta.

Vorba aceea: NOI MUNCIM, NU GÂNDIM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge