Egregorul Epidemiei

By | 10 mai, 2020
Distribuie prietenilor!

Probabil vă gândiți că o epidemie nu poate avea nicio relevanță pentru liniile de viață și că oamenii se îmbolnăvesc pur și simplu pentru că s-au infectat cu unele bacterii. Acest lucru este corect, dar numai în măsura în care o persoană își permite să se infecteze și, prin aceasta, nu vreau să spun că nu poartă o mască de protecție. Asta nu i-ar fi salvat. Nu-mi pot dovedi ideea cu argumente teoretice; la fel cum nu pot dovedi nimic din ceea ce am spus în această carte, la fel cum nu te-ai plimba cu o mască în timpul unei epidemii de gripă, doar pentru a testa dacă masca funcționează sau nu. Împărtășesc ceea ce știu că este adevărat. Dacă rezonează cu tine sau nu, numai tu poți ști.

Deci, să dezvăluim etapele bolii. Cauza unei boli este acordul dumneavoastră voluntar de a juca jocul numit „Epidemie”. Totul începe cu zvonuri conform cărora undeva o epidemie, de exemplu gripă, se întâmplă. Toată lumea știe că gripa se transmite prin sistemul respirator și astfel, ca toți ceilalți, acceptați în totalitate posibilitatea de a se îmbolnăvi de ceva. Vă puneți imediat mintea pe scenariul „a fi bolnav”. Vă imaginați că aveți temperatură, stați în pat, tuse și strănut. Începând din acest moment, intri în jocul pendulului, deoarece imaginația ta îți modelează energia gândirii pe aceeași frecvență cu pendulul distructiv.

Subconștientul tău începe să caute confirmarea debutului unei epidemii, iar atenția ta devine selectivă. Pari brusc că ești înconjurat de oameni care strănută. Erau mereu acolo; doar că nu i-ai observat până acum. Din când în când, la serviciu și acasă, cineva va ridica subiectul gripei. Suspiciunea dumneavoastră că o epidemie este pe cale să izbucnească este confirmată de tot mai multe dovezi. Chiar dacă nu ați căutat în mod special confirmarea sau subiectul nu vă îngrijorează în mod special; cumva, confirmarea este dată de propriul acord.

Dacă, de la începutul jocului, te-ai acordat pe frecvența pendulului distructiv, legătura cu acesta va deveni mai puternică, indiferent dacă participarea ta este conștientă. Dacă nu ești împotriva ideii de a te îmbolnăvi sau dacă simți că, din anumite motive, ești forțat să te îmbolnăvești de ceva, devii un aderent activ. Pe de altă parte, decizi că nu îți poți permite să te îmbolnăvești și continui să îți spui cât de sănătos ești, dar asta nu funcționează. Doar gândindu-te la boală înseamnă că îți adaptezi energia la frecvența ei. Cât de exact te gândești la asta, pozitiv sau negativ, nu contează. Eforturile tale de a te convinge de la bun început că nu te vei îmbolnăvi impun acceptarea probabilității de a te îmbolnăvi și deoarece acesta este cazul, nicio cantitate de auto-îndoctrinare nu te va menține sănătos.

Cuvintele rostite cu voce tare sunt pur și simplu aer cald, iar cuvintele rostite pentru sine nu sunt absolut nimic în comparație cu puterea inaudibilă a credinței. Fără credință nu te vei proteja de gripă, chiar dacă te grăbești să primești o vaccinare împotriva gripei. Nu face nicio diferență, deoarece orice faci, vei fi bolnav atâta timp cât e nevoie să fii. Primele simptome îți oferă posibilitatea de a alege dacă ai de gând să capeți ceva grav sau să te recuperezi foarte repede. S-ar putea să faci o încercare slabă de a rezista, dar în cele din urmă, te confrunți cu faptul că vei fi bolnav. Prin aceasta, ajustarea finală se face la vibrația energetică și treci la o linie de viață în care boala prevalează.

Schimbarea indusă începe de fapt din momentul în care răspunzi la imboldul pendulului. Dacă într-adevăr nu te-ai interesa de epidemie, nu vei fi afectat. Dacă ești în vacanță, nu ai comunicat foarte mult cu nimeni, nu ai văzut știri și nu știi nimic despre epidemie, pendulul nu te va afecta. Pur și simplu va dispărea în aer. Te-ai întrebat vreodată de ce medicii nu sunt infectați de pacienții lor? Mulți lucrează cu îndrăzneală fără să poarte o mască. Nu se datorează faptului că au fost injectați. Nu poți avea un vaccin pentru orice. Chestia este că și medicii joacă activ jocul pendulului bolii, dar joacă un rol complet diferit. Prin analogie, data viitoare când zbori, observă stewardesele din avion. Merg în jos și în sus în cabină, ca niște mici îngeri, sfătuind insistent pasagerii să-și fixeze centurile de siguranță și totuși sunt atât de mobile în cabină, bănuim că, dacă s-ar întâmpla ceva, ar pluti pur și simplu în aer ca niște colibri.

Ce zici de bebelușii alăptați infectați cu SIDA? va întreba cititorul pretențios. „Ei radiază de asemenea energia tranziției induse?” Ca răspuns, trebuie spus că, în primul rând, privim fenomenul epidemiei ca pe o tendință generală și în al doilea rând, nu sugerez că acest concept de infecție este o amăgire sau că energia care radiază la frecvența bolii este singura cauză a bolii. Transurfingul nu este nici o dogmă și nici nu pretinde că este autoritatea finală a adevărului. Nici o idee nu trebuie să fie considerată ca fiind adevărul absolut. Putem lua în considerare doar tiparele și regularitățile. Adevărul este întotdeauna „undeva în apropiere”, dar unde exact, nimeni nu poate spune.

Vadim Zeland – ”Transurfingul realității”

Notă: Ceea ce Vadim Zeland numește ”pendul” este de fapt un egregor.

O părere la “Egregorul Epidemiei

  1. Iulian

    wow! foarte interesant articolul, doar ca nu am necesarul de cunostinte pt. a-l intelege total

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge