Covid a umflat averile miliardarilor

By | 1 septembrie, 2020
Distribuie prietenilor!

Atențiuneeee!!! Mesaj important pentru OAMENI! Ce s-a întâmplat în ultimele 7-8 luni? Citiți cu atenție până la sfârșit! Datele și evenimentele sunt oficiale și probate!!!

A apărut „discuția” despre… Covid! Oamenii obișnuiți s-au dus in… cap!!! Familii, mici afaceri, salarii, șomaj, planuri, țeluri, obiective, vise, toate distruse!!! Rezistă numai „rechinii și balenele”! Copii traumatizați, interiorizați fără voie, retrași din școli, aruncați mai vârtos, într-o lume virtuală, unde oricum se aflau și noi nu știam cum sa-i scoatem de acolo! Asistență medicală precară, mai multe decese prin netratarea altor boli, decât de Covid, pentru că spitalele, închise, așteptau „covizii”… Raportări anapoda, teste false, minciuni, manipulare, media în derivă sau doar interesată, să introducă în creierele, încă „(ne)cipate”, TEAMA, TEROAREA, DISPERAREA!!! Pentru cine are ochi să vadă, urechi să audă, rațiune să discearnă și spirit critic să analizeze… ce s-a mai întâmplat, „în timp ce noi dormeam” , în case, pentru „siguranța și sănătatea noastră”?

  1. Cei mai bogați 500 de oameni ai planetei au raportat, în primele 6 luni ale anului 2020, o creștere a averilor cu… 809 miliarde dolari!!!
  2. Așadar, în prezent, există patru oameni care au averi de peste 100 de miliarde de euro! Care să fie aceștia? Ghiciți?! Jeff Bezos – compania Amazon (cei care, printre altele, ți-au livrat repede, coletele… în pandemie) Elon Musk – Tesla, Space X și Neuralink (cei care au reușit să lanseze sateliîi și să implanteze cipuri, în creiere de… porci, deocamdată, tot în timpul pandemiei, căci or fi fost mai odihniți) Bill Gates – Microsoft (fără de care computerele NU prea merg, dar, când ești închis în casă, ai nevoie de ele ca de apă, căci altfel cum să comunici?) și Mark Zuckerberg – Facebook (unde traficul a crescut imens, că de aceea suntem aici 😂😂😂 și măcar lui putem să îi mulțumim, căci altfel nu puteam vorbi, analiza, discuta, împărtăși idei, împreună). Și totuși…
  3. În aceeași zi, în care Jeff Bezos a atins 200 de miliarde, Elon Musk a depășit 100 de miliarde! Coincidență?
  4. Acțiunile companiei, aceluiași Elon Musk, au crescut, în primele 6 luni, când restul lumii se prăbușea, atenție, cu 420%! Coincidență?
  5. Ca să conchidem, tot Elon Musk a anunțat, zilele trecute, că a IMPLANTAT un CIP, în creierul unui PORC!!! Această acțiune este menită să „realizeze o fuziune între umanitate și inteligența artificială”(AI), de fapt să creeze viitorii CYBORGI, pe care îi vedeam doar în filmele SF, de pe vremuri și ne amuzam! Coincidență?
  6. Desigur acest program este dezvoltat pentru… „SĂNĂTATEA” oamenilor!!! Și „marmota împacheta ciocolata”! Coincidență?
  7. Deci cu toate că aceste fapte, întâmplări, evenimente se întâmplă, sunt reale și au megaconsecințe asupra noastră, noi ar trebui să acceptam că ele sunt doar niște coincidențe nefericite, pentru o planetă întreagă și fericite pentru 4 oameni, respectiv, pentru maxim 500, cei mai bogați de pe planetă!
  8. Așadar, pregătiți-vă pentru porcii lui Neuralink, cu „cipuri de sănătate”, despre care spune Elon Musk: „sunt sănătoși și fericiți”!!! Interesant! Oare ce tot căutau oamenii, din vechime și până azi??? Sănătatea și fericirea, desigur!!! Elon are sfătuitori filosofi e clar!!! Vă dați seama ce echipă de specialiști are acolo, la Neuralink! Pregatiți-vă și pentru următorul nivel, oamenii care se oferă sau nu să li se implanteze cipuri, ca să fie „sănătoși și fericiți”, ca porcii aia, în stadiu experimental! Întrebarea este însă următoarea: dacă se poate implanta un cip în creier, ca să ajute la „însănătoșire și fericire”, nu ar putea să facă, cipul cu pricina și tot felul de alte lucruri??? Elon Musk zice așa: „aș putea avea acum un Neuralink (cip) și nu ați ști”!!! 😂😂😂 Îmi imaginez? Să nu cumva să aud pe cineva că ăsta e conspiraționism!!! Ar fi o mare greșeală, pentru că este pură REALITATE! Dormiți în continuare, sunteți în MATRIX!!! Iar succesul MATRIX-ului se bazează pe faptul că NU vă dați seama de ceea ce se petrece!!! Acesta o fi un pamflet? Nici eu nu mai știu! Sunt în afara sau în interiorul MATRIX-ului? Orice asemănare cu realitatea poate fi pur întâmplătoare sau pur… dureroasă! Cu siguranță că vom vorbi, pe larg, într-un live, despre această nouă situație, care ne-a pus serios pe gânduri! SHARE pentru ieșirea din MATRIX!

Autor: Luis Lazarus

2 păreri la “Covid a umflat averile miliardarilor

  1. Aleks

    Prostimea poartă botniță pe muiann în timp ce băieții care trag sforile la nivel global își adaugă în plus miliarde și resurse valoroase din întreaga lume. Dacă asta este noua normalitate eu nu o vreau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge