Vaccinul salvator e prosteală pe față

By | 13 octombrie, 2021
Distribuie prietenilor!

Autoritățile și mass-media se dau cu curul de pământ și fac crize de isterie, pe motiv că românii nu se vaccinează în măsura și ritmul în care își doresc puterile străine. În concursul internațional ”Cine e cel mai prost și se vaccinează fără număr”, România și Bulgaria se află pe ultimele două locuri.

Conform narațiunii oficiale, vaccinarea este singura cale de imunizare și de ”învingere” a pandemiei. Dar să fim înțeleși, nu cu orice vaccin, ci doar cele aprobate de UE, în speță Pfizer și Moderna.

Dacă te arăți sceptic și pui la îndoială eficiența sau necesitatea vaccinării, replica consacrată a postacilor din social media este ”da’ ce, tu ești specialist în medicină și virologie ca să-ți dai cu părerea?!”

Nu e nevoie să fii specialist în virusologie sau epidemiologie, ca să îți dai seama când e vorba de o șarlatanie grosolană. E nevoie doar de puțină logică, gândire critică, statistici oficiale și informații oferite publicului, tot din surse oficiale, pentru a-ți da seama că această campanie agresivă pro vaccinare, desfășurată la nivel global, este practic prosteală pe față.

Vaccinurile, care sunt în fază experimentală cu testare pe populație, nu oferă imunitate, nu te împiedică să te infectezi, nici să transmiți presupusa boală. Singurul efect ar fi că vei face o formă mai ușoară a bolii. Asta o spun sursele oficiale, citând chiar producătorii vaccinurilor, nu sunt opiniile antivacciniștilor, conspiraționiștilor, negaționiștilor, șoșocarilor etc.

Dar să vedem, cam care ar fi procentul celor care fac forme grave ale bolii! Din experiența de până acum și conform statisticilor, doar 0,1% din cei infectați fac o formă gravă a bolii, iar 80% sunt asimptomatici, adică practic sunt sănătoși. În aceste condiții, de ce trebuie să vaccinezi toată populația, dacă marea majoritate nu face o formă gravă de gripă sau pneumonie, rebotezate acum Covid-19??? Vaccinul nu îi protejează nici măcar pe cei 0,1%, având în vedere că persoane vaccinate au făcut forme grave de boală și chiar au decedat!

Plus de asta, dacă un procent atât de mic face forme grave ale bolii, asta înseamnă că boala este tratabilă, pentru că, dacă nu ar fi, toți cei infectați ar muri, lucru care este foarte departe de adevăr. De ce nu se oferă tratamente ca alternativă la vaccinare, mai ales că în urma vaccinării anti Covid, în 8 luni au murit mai multe persoane decât au murit din cauza tuturor vaccinurilor în ultimii 30 de ani!!!??? Tratamentele alternative există și au existat și până acum, așa cum confirmă mulți medici specialiști în boli pulmonare și infecțioase.

Ce poate fi în acest caz această campanie isterică pro vaccinare, dacă nu prosteală pe față?

O părere la “Vaccinul salvator e prosteală pe față

  1. Ms

    Termenul „prosteală” este cel mai decent din câte puteau fi utilizate.
    Disperearea autorităților și totodată a celor Serviciilor din spatele acestora a ajuns la paroxism.
    In mediul online abundă de ceva timp articole și comentarii acide cu scopul de a ataca emoțional, a discredita, a ridiculiza și a enerva pe cei care nu s-au vaccinat.
    Ba mai mult, am văzut articole în care națiunea română este etichetată în integralitate ca fiind incultă, nespălată, conspiraționistă și evident pupătoare de moaște, doar pentru că o parte a populației nu s-a vaccinat. Am raportat la Facebook o asemenea postare, dar evident că au dat „skip”. Facebook tolerează orice jignire, orice incitare la ură, orice discriminare a unei națiuni, dacă acestea sunt în favoarea agendei sistemului, mai ales dacă națiunea respectivă are cele trei caracteristici de bază. Albă, Europeană, Creștină!
    Dar dacă îndrăznești să spui ceva real și argumentat despre țigani, cum că nu au respectat măsurile antioandemice, nu cred în Covid, nu au ajuns la ATI și nu vor să se vaccineze, Facebook îți restricționează contul pe motiv că încalcă standardele comunității.
    Asta pare a fi în realitate fenomenul „Politically Correct”! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge