Un român adevărat

By | 9 ianuarie, 2010
Distribuie prietenilor!

Când e vorba de naţionalitate şi patriotism, cei mai mulţi dintre români regretă că s-au născut într-o ţară condusă de nenorociţi şi ticăloşi. Eu nu regret. Eu sunt român şi doresc ca prin acest articol să-i trimit direct în pizdele mamelor lor pe cei care mă jignesc, pe cei care-mi zic rromân cu doi de “r” ca nişte analfabeţi spurcaţi, pe cei care-mi zic că sunt ţigan pentru că sunt mai brunet sau pe cei care-şi permit să îmi facă neamul de căcat peste hotare sau între hotare.

Prefer să-l înjur pe ăla care mă îndeamnă să plec pe meleaguri mai civilizate, să mă duc ca slugă şi să spăl moşnegii italieni sau spanioli ori francezi la cur, ca să-mi arăt identitatea şi calităţile dobândite ale naţiunii româneşti. Prefer să-l înjur pe ăla care strigă în gura mare că ţara lui e de căcat când el e căcat tot la cur şi nu e în stare nici să-şi spele chiloţii.

Trăiesc în una din cele mai grandioase ţări de pe planetă şi asta nu mă-mpiedică să-mi doresc ca cei care mă îndeamnă să nu merg la vot  să aungă în puşcărie şi să fie înţepaţi în cur cu genitalele pe care ei şi le-au băgat şi apoi le-au scos ca să le bage iar în România.

E ţara mea, “frate” şi în ea prefer să te naşti şi în ea prefer să mori. Aşa că România mea, sau rromania ta… sau oricum ai învăţat tu în educaţia ta retardată din fundul toaletei publice din cartierul tău – e ţara care merită măcar un pic de respect. Şi, “frate” – te înjur cu tot respectul dacă pentru tine, ţara mea e românica. Te jignesc personal dacă pentru tine neamul meu e de vină pentru toate căcaturile pe care le-ai acumulat din viaţa ta şi n-ai fost în stare să te scoli şi să lupţi pentru dreptul tău.

Eu sunt român. Am nume românesc. Îmi cunosc imnul naţional. Ştiu culorile steagului. Ştiu unde e România pe hartă. Ştiu să merg la vot. Tu ce sexul patriei eşti?

Articol scris de Cristi Juverdeanu pe talentirosit.com

3 păreri la “Un român adevărat

  1. i4ever

    Nu stiu cat de patriot sunt, dar oamenii din tara asta sunt enervanti, nesiimtiti… Si eu sunt unul dintre ei.Pacat de peisajele superbe, de istoria magnifica

  2. Ligia

    Nici eu nu as pleca din Romania. Sunt de acord cu i4ever partial. Nu chiar toti romanii sunt nesimtiti. Doar… majoritatea. Oricum eu am luat hotararea, si deja am inceput sa o pun practica, sa ma iau de toti nesimtitii care arunca gunoaie pe jos, scuipa, sau isi plimba cainii pe strada fara sa stranga dupa ei. Unii ma injura, dar altii, spre surprinderea mea, se pare ca reactioneaza pozitiv. Cel putin atunci pe moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge