Fumatul interzis, cine a spus asta?!

By | 6 februarie, 2010
Distribuie prietenilor!

Vi s-a întâmplat vreodată să fiţi într-un loc plin cu afişe care spun clar că „Fumatul este interzis!” şi cu toate astea o grămadă de nesimţiţi să fumeze chiar lângă afişele respective?

Eu păţesc asta de fiecare dată când merg la facultate şi sunt obligat să stau pe holuri. Fumul de ţigară este atât de dens încât abia mai vezi la doi paşi, cu toate că peste tot sunt afişe care interzic fumatul şi mai au şi desene sugestive pe deasupra.

Fiind nefumător, fumatul pasiv îmi face rău şi pentru că luna asta nu prea am dormit nopţile din cauza sesiunii, am mai muncit şi la blog, plus că am avut cele mai tâmpite examene din viaţa mea, toate astea şi-au spus cuvântul în cazul sistemului meu imunitar.

Aşa că astăzi mi-a fost deosebit de rău şi am virat puţin aşa, către o gripă porcină. Dacă după ce iau nişte vitamina C şi beau nişte ceai nu îmi trece, mă duc să mă autodenunţ la domnul mare comandor Adrian Streinu-Cercel. 😆

4 păreri la “Fumatul interzis, cine a spus asta?!

  1. tizul

    La nasterea primului copil m-am lasat un an de fumat. m-am reapucat fiindca, daca nu fumezi, e super-deranjant fumul. Oricum, acum fumez „de avarie”, 3-4 cuie de tron pe zi. La cata poluare este aici, asta este nimic…
    .-= tizul´s last blog ..Cine este vinovat… =-.

  2. black

    Eu fumez si sunt constienta ca e pierdere de bani si sanatate,insa ma ajuta sa nu mai fiu stresata;poate asa se simteau si acele persoane care au incalcat afisele si desene sugestive,insa iti dau dreptate si tie!
    .-= black´s last blog ..Ziua de azi! =-.

  3. Dan Lee Post author

    Cei care fumează acolo fac asta tot timpul, nu numai când sunt stresaţi. Pe urmă nu există nicio justificare pentru nesimţirea de a fuma acolo unde este plin de afişe care interzic fumatul.

    Pentru tine, dacă eşti stresată, mai sunt şi alte soluţii: meditaţie, Qi Gong, Yoga, sau… sex. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge